Alarm! Scheer nooit je gezicht!

Het is niet mijn gewoonte om andere bedrijven die iets met ontharen doen af te kraken. Leven en laten leven, iedereen heeft zijn eigen markt, nietwaar? We doen allemaal ons werk en iedereen doet dat op zijn eigen manier.

Ik wil helemaal niets afkraken. Ik ga ook niets afkraken. Maar vorige week ben ik wel heel erg geschrokken. Zo erg geschrokken, dat ik dit wil delen met je. Als een soort waarschuwing. Een waarschuwing hoe iets helemaal uit de hand kan lopen.

Wat ik zag, was echt heel naar. En geloof me, ik heb veel gezien op het gebied van overmatige haargroei. Mij krijg je niet gek, waanzinnige bossen haar op onverwachte plaatsen geven me hooguit jeukende vingers, omdat ik popel om die haartjes weg te halen.

Maar dit was echt echt heel naar.

Het was een leuke, mooie jonge vrouw. Zo eentje met een figuur om jaloers op te zijn. En met zo’n mooie bruine huid, waar ik alleen maar van kan dromen. Charmant, vrolijk, en ook nog super intelligent.

Helaas had niemand haar gewaarschuwd voor de mogelijke slechte gevolgen van een laser behandeling.

Ze had een paar donshaartjes op haar kin en bovenlip. Die vond ze niet leuk. Het liefst wilde ze die weg hebben. En als het kon, voor altijd.

En dat is wat ze beloven, met laser behandelingen.

Dus zij ging naar een salon waar ze met een laser behandeld werd voor de haartjes op haar kin en bovenlip. Tussen de behandelingen door kreeg ze het advies om de haartjes weg te scheren.

Bij mij zouden alarmbellen gaan rinkelen. Haar type, donkere haarjes en een donkere huid zijn lastig weg te halen met een laserbehandeling. En scheren werkt behoorlijk averechts op de behandeling.

Bij haar rinkelden geen alarmbellen. Zij ging gewoon naar de salon voor de behandeling en ze hield zich keurig aan de instructies.

Na drie behandelingen zag ze geen zichtbare vermindering van de haargroei (wat haar wel beloofd was). Integendeel, het leek wel of de haargroei juist was toegenomen.

Elke keer vlak voor de behandeling moest ze ook de haartjes wegscheren. Wanneer ze in de salon kwam, vond de behandelende schoonheidspecialiste dat er flinke vooruitgang was geboekt. Waarop ze dat baseerde, was voor mijn klant niet helemaal duidelijk. Maar ze wilde haar wel graag geloven.

Na vijf behandelingen waren de gevolgen echter zo desastreus, dat ze bijna dagelijks moest scheren om nog een beetje toonbaar voor de dag te komen.

Toen ze dit meldde bij de eerstvolgende behandeling, haalde de dame haar schouders op. Daar kon ze niets aan doen, ze moest wat geduld hebben.

Dat had ze inmiddels niet meer. Ze had een baard.

En eerlijk, ik schrok ervan.

Gelukkig kan ik haar wel helpen. Maar een probleem wat in een half jaar is ontstaan, kan ik niet in 1 behandeling wegkrijgen. Daar hebben we iets meer tijd voor nodig. Ik ben er wel oprecht van overtuigd dat we het weer goed gaan krijgen. Maar ondertussen loopt ze wel rond met extreem veel make up om haar baard te camoufleren. Er moet heel wat make up op om zwarte haren onzichtbaar te maken…

Alsjeblieft alsjeblieft alsjeblieft ga nooit je gezicht scheren. Ook niet als dat moet voor laserbehandelingen.

Want een baard, dat wil je niet!

Posted On 6 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

Bij ons ben je echt VIP

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen. Wanneer je als vaste klant in de salon komt, krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de...

‘Doen jullie ook mannen?’

Ongeremde borstharen, wilde haren op billen of riekend okselhaar zijn bij geen enkele man aantrekkelijk. Liever zien we de mooie gladde huid strak over de spieren van een topatleet, zwemmer of wielrenner. Het is niet alleen sexy om een gladde huid te hebben, je hebt...

Definitief ontharen

Het klinkt als een sprookje: blijvend ontharen. Nooit meer stoppels. Zonder zorgen een korte rok aan met mooie gladde benen. Altijd zachte oksels. Haast te mooi om waar te zijn... Droom jij hierbij weg? Of gaan er alarmbellen rinkelen? Als iets klinkt om 'te mooi om...

0 reacties

Wat vind jij ervan?

Call Now Button