Astrid van Vliet

Hallo, Ik ben Astrid van Vliet, eigenaar van Be Silk Den Haag.

Jaren geleden zag ik de film ‘Caramel’, over een schoonheidssalon in Beiroet. Eigenaar en klant delen lief en leed in de salon (echt een leuke ‘feel-good-film!). Ze gebruikten daar suikerwax als ontharingsmiddel. Daaraan moest ik denken toen ik op een bepaald moment besloot dat ik mijn benen niet meer wilde scheren. Laseren of behandelen met een synthetische wax leek me niks. Ik ging op zoek naar een andere ontharingsmethode en dacht weer aan die film… Voila! Door te experimenteren lukte het me uiteindelijk om zelf suikerwax te maken (ja… het was eerst een enorm geklieder!). Het viel niet mee om mezelf te suikeren, maar ik was zeer enthousiast over het resultaat. Mijn huid werd weer zacht en glad en de haartjes bleven steeds langer weg. Bovendien had ik vrijwel geen last meer van ingegroeide haartjes. Het intrigeerde mij dat deze simpele, pure ingrediënten zulke mooie resultaten geven. Dat is gewoon magie!

Enige tijd later ontmoette ik Miriam. We bleken de passie voor suikerwax te delen. Ik werd klant bij Be Silk in Leiden en we hadden vaak leuke gesprekken. Van het een kwam het andere en zo ontstond het idee de Be Silk franchise vestiging in Den Haag te starten. Ik was toe aan iets nieuws na 25 jaar als beleidsmedewerker in het onderwijs gewerkt te hebben. Ik wilde al langer als zelfstandige in lichamelijke verzorging beginnen. De overstap naar een eigen suikerwassalon was een logisch vervolg. In 2017 ben ik de uitdaging aangegaan en heb ik Be Silk in Den Haag geopend. Ik sta elke dag met veel plezier in mijn salon.

Naast het resultaat vind ik ook vertrouwen belangrijk. Je wilt je graag op je gemak voelen tijdens een behandeling. Be Silk is een professionele salon met een prettige sfeer. Mijn vaste klantenkring groeit enorm. Ik stop mijn hart en passie in mijn werk en vind het geweldig om je mooi en blij te maken.

Posted On 6 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

Bij ons ben je echt VIP

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen. Wanneer je als vaste klant in de salon komt, krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de...

‘Doen jullie ook mannen?’

Ongeremde borstharen, wilde haren op billen of riekend okselhaar zijn bij geen enkele man aantrekkelijk. Liever zien we de mooie gladde huid strak over de spieren van een topatleet, zwemmer of wielrenner. Het is niet alleen sexy om een gladde huid te hebben, je hebt...

Een echte schipper vaart ook op de rode zee

Het zal je maar gebeuren: al weken heb je gepland om naar Be Silk te gaan en precies twee dagen voor je afspraak word je ongesteld. Balen! Kun je nu wel komen voor je behandeling? Als je niet gaat, loopt je hele schema in de war. Je had het net zo mooi gepland, zodat...

0 reacties

Wat vind jij ervan?

Call Now Button