Bij ons ben je echt VIP

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen.

Wanneer je als vaste klant in de salon komt, krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de VIP status.

En VIP’s hebben een streepje voor!

Ben je VIP, dan krijg je sowieso 10% korting op je behandeling.

Maar er is meer.

We doen voor jou nog meer ons best om je te kunnen helpen: mocht het een keer gebeuren, dat je een afspraak moet verzetten en onze agenda zit helemaal vol, dan gaan we speciaal voor jou buiten onze agenda om kijken wat we kunnen doen. We beginnen wat eerder, werken wat langer door of nemen korter pauze. Zo kunnen we voor jou in die week toch nog een afspraak inplannen. Dat doen we niet voor iedereen. Maar wel voor onze VIP klanten.

Voor studenten die naar onze salon komen en op een gegeven moment afgestudeerd zijn, hebben we goed nieuws: zij komen dan direct in ons VIP programma.

Posted On 6 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

‘Doen jullie ook mannen?’

Ongeremde borstharen, wilde haren op billen of riekend okselhaar zijn bij geen enkele man aantrekkelijk. Liever zien we de mooie gladde huid strak over de spieren van een topatleet, zwemmer of wielrenner. Het is niet alleen sexy om een gladde huid te hebben, je hebt...

Definitief ontharen

Het klinkt als een sprookje: blijvend ontharen. Nooit meer stoppels. Zonder zorgen een korte rok aan met mooie gladde benen. Altijd zachte oksels. Haast te mooi om waar te zijn... Droom jij hierbij weg? Of gaan er alarmbellen rinkelen? Als iets klinkt om 'te mooi om...

Do’s & Don’ts

DO'S Om je huid (altijd) goed te verzorgen raden wij aan om 2x per week je lichaam te scrubben.Om je huid goed te verzorgen raden wij aan je aan om je huid dagelijks in te smeren met bodylotion. (Behalve op de dag van, en na de waxbehandeling!)Na een behandeling van...

0 reacties

Wat vind jij ervan?

Call Now Button