De Bruids Brazilian Wax

Soms zit je net in zo’n golf van bruiloften. Aan de ene na de andere vriendin wordt ‘De Vraag’ gesteld, volgen er wilde vrijgezellige feestjes en vervolgens ga je een jaar lang elk weekend van de ene naar de andere bruiloft. De gesprekken gaan over niets anders dan De Jurk, De Taart, Het Feest.

In de salon kunnen we daarover meepraten. Dat doen we dan ook met veel plezier. Iedereen trouwt op zijn eigen manier en we horen er graag alles over.

Wat mij persoonlijk enorm verbaast, is de enorme gretigheid waarmee winkeliers voor ‘de mooiste dag van je leven’ de prijzen flink opdrijven wanneer er een bruiloft in het spel is. Je kunt bij de kapper je haar gewoon op laten steken. Maar voor een bruiloftskapsel betaal je opeens het viervoudige. De banketbakker heeft heerlijke taart, maar voor een bruiloftstaart, gemaakt van dezelfde bloem, boter en suiker, betaal je opeens de hoofdprijs.

Nu heb ik zelf al twee ‘mooiste dagen van mijn leven’ meegemaakt. En inderdaad is een bruiloft een heel leuk feestje, maar er zijn toch echt mooiere dagen geweest in mijn leven.

Misschien is dit er de reden van dat wij geen speciale bruiloft-brazilian-wax aanbieden.

Ik zou ook niet weten wat ik me erbij zou moeten voorstellen. Extra strooien met talkpoeder?

Toch vinden wij het wel fijn om jou, als je gaat trouwen, een bijzonder goede service te kunnen geven. Maar we noemen dat niet onze speciale bruiloft-brazilian-wax.

Wat wij doen? Wij helpen je de wax afspraken zo in te plannen, zodat je op de dag zelf een prachtig mooie gladde huid hebt. En dat hoeft niet per se een Brazilian wax te zijn. Misschien vind jij je oksels wel veel belangrijker in je strapless jurk. Dan zorgen we daar voor. Je benen, je billen, je oksels, je wenkbrauwen, we doen het allemaal.

Dus, als je gaat trouwen, laat het ons weten! Wij denken met je mee en maken een goede planning zodat je op die bijzondere dag in je leven op z’n mooist voor de dag komt. Bij ons heet dat gewoon: Service! (ja, met een hoofdletter. En dat geldt voor al onze klanten hoor, daarvoor hoef je niet per se te gaan trouwen)

Posted On 6 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

Bij ons ben je echt VIP

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen. Wanneer je als vaste klant in de salon komt, krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de...

‘Doen jullie ook mannen?’

Ongeremde borstharen, wilde haren op billen of riekend okselhaar zijn bij geen enkele man aantrekkelijk. Liever zien we de mooie gladde huid strak over de spieren van een topatleet, zwemmer of wielrenner. Het is niet alleen sexy om een gladde huid te hebben, je hebt...

Definitief ontharen

Het klinkt als een sprookje: blijvend ontharen. Nooit meer stoppels. Zonder zorgen een korte rok aan met mooie gladde benen. Altijd zachte oksels. Haast te mooi om waar te zijn... Droom jij hierbij weg? Of gaan er alarmbellen rinkelen? Als iets klinkt om 'te mooi om...

0 reacties

Wat vind jij ervan?

Call Now Button