Definitief ontharen

Het klinkt als een sprookje: blijvend ontharen. Nooit meer stoppels. Zonder zorgen een korte rok aan met mooie gladde benen. Altijd zachte oksels. Haast te mooi om waar te zijn…

Droom jij hierbij weg? Of gaan er alarmbellen rinkelen? Als iets klinkt om ’te mooi om waar te zijn’… dan is het vaak ook te mooi om waar te zijn.

Wij zijn eerlijk over wat er op het gebied van ontharen mogelijk is: echt blijvend ontharen, een altijd gladde huid is een sprookje. Dure behandelingen met IPL (het zogenaamde flitsen) zullen hooguit groeivertragend werken. Intensieve laserontharing door geschoold medisch personeel is effectiever, maar ook duurder en moet jaarlijks onderhouden worden, want er blijven altijd haartjes terugkomen. Een gezond lichaam maakt haar.  En hoe zonde is het niet, wanneer je net kapitalen hebt uitgegeven aan ontharing en er komt door een hormoonverandering (bijvoorbeeld een zwangerschap) opeens weer overal haar???

Ons alternatief:

Op den duur helpt suikerontharing om definitief van die nare haren af te komen.Dat werkt als volgt:

Je wordt geboren met donshaar. Dit donshaar wordt in de puberteit, onder invloed van hormonen, dikker en stugger. Je krijgt dan ‘echt schaamhaar’, okselhaar, meer haar op je benen, etc.

Wanneer je gaat kijken bij hoogbejaarde mensen, dan zie je dat dit haar (grotendeels) verdwenen is. Dit is het natuurlijke verloop van haargroei. Een haarschacht is zo geprogrammeerd, dat hij in jouw leven een aantal haren maakt. En daarna, ergens tussen je 70ste en 80ste stopt hij ermee. Gaat-ie achter de geraniums zitten, heeft zo’n haarschacht zijn eigen pensioen. Oftewel die haarschacht maakt in zijn leven een vast aantal haren.

Wat er nu gebeurt bij dat suikeren, is dat wij die haren er compleet uittrekken. Daarmee prikkelen we de haarschacht om een nieuwe haar te gaan maken. Dat doet hij dan ook, maar hij telt wel af. En zo gaat die haarschacht sneller door zijn aantal haren heen.

Dus eigenlijk versnellen we het verouderingsproces van die haarschacht. Zodat jij nog helemaal fris en fruitig bent, terwijl die haarschacht al met pensioen gaat.

Dit is normaal een proces wat 70 jaar duurt, dus dat krijgen we niet gelijk in 7 behandelingen voor elkaar. Maar het resultaat na een langere periode van suikeren is bemoedigend. Je hoeft steeds minder vaak naar de salon te komen. Er komen steeds minder haartjes terug. Ze irriteren niet meer. En er is niets kapot gemaakt in je lichaam!

Wij geven de voorkeur aan natuurlijke behandelmethodes, waarbij ons lichaam intact blijft. We draaien er niet omheen, we winden er geen doekjes om. Lichaamshaar is vervelend, maar we kunnen er goed wat aan doen.

Posted On 6 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

Bij ons ben je echt VIP

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen. Wanneer je als vaste klant in de salon komt, krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de...

‘Doen jullie ook mannen?’

Ongeremde borstharen, wilde haren op billen of riekend okselhaar zijn bij geen enkele man aantrekkelijk. Liever zien we de mooie gladde huid strak over de spieren van een topatleet, zwemmer of wielrenner. Het is niet alleen sexy om een gladde huid te hebben, je hebt...

Do’s & Don’ts

DO'S Om je huid (altijd) goed te verzorgen raden wij aan om 2x per week je lichaam te scrubben.Om je huid goed te verzorgen raden wij aan je aan om je huid dagelijks in te smeren met bodylotion. (Behalve op de dag van, en na de waxbehandeling!)Na een behandeling van...

0 reacties

Wat vind jij ervan?

Call Now Button