‘Doen jullie ook mannen?’

Ongeremde borstharen, wilde haren op billen of riekend okselhaar zijn bij geen enkele man aantrekkelijk. Liever zien we de mooie gladde huid strak over de spieren van een topatleet, zwemmer of wielrenner. Het is niet alleen sexy om een gladde huid te hebben, je hebt er zelf ook plezier van wanneer je huid zorgvuldig en goed onthaard is, zonder stoppels.

Be Silk behandelt zowel mannen als vrouwen. Hoewel in principe de behandeling voor mannen hetzelfde is als voor vrouwen, kost het behandelen van een mannenlichaam meer tijd: vaak is er sprake van een sterkere, dichtere haargroei. Ook hebben mannen soms een andere pijnbeleving dan vrouwen.

De suikerspecialistes van Be Silk zijn erin getraind zo pijnloos mogelijk en zo snel mogelijk te werken. Misschien ken je de filmpjes op YouTube, waar het borsthaar van een man op pijnlijke wijze geharst wordt. Zo gaat het bij ons dus niet!

We kunnen niet beloven dat het pijnloos is, maar wel zo pijnloos mogelijk. Het gaat om het resultaat: wekenlang een zachte, gladde huid. Geen stoppels meer. Geen omkijken meer naar. Dan is dat beetje pijn allang weer vergeten.

Twijfel je nog? Lees dan ons aanbod en plan een afspraak in!

Posted On 6 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

Bij ons ben je echt VIP

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen. Wanneer je als vaste klant in de salon komt, krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de...

Definitief ontharen

Het klinkt als een sprookje: blijvend ontharen. Nooit meer stoppels. Zonder zorgen een korte rok aan met mooie gladde benen. Altijd zachte oksels. Haast te mooi om waar te zijn... Droom jij hierbij weg? Of gaan er alarmbellen rinkelen? Als iets klinkt om 'te mooi om...

Do’s & Don’ts

DO'S Om je huid (altijd) goed te verzorgen raden wij aan om 2x per week je lichaam te scrubben.Om je huid goed te verzorgen raden wij aan je aan om je huid dagelijks in te smeren met bodylotion. (Behalve op de dag van, en na de waxbehandeling!)Na een behandeling van...

1 Reactie

  1. Evelien

    Ik zou het wel fijn vinden als mijn vriend zijn schouders zou waxen. hij heeft van die plukken haar, maar hij is volgens mij bang voor de pijn.

    Antwoord

Wat vind jij ervan?

Call Now Button
%d bloggers liken dit: