Eline Koops

Mijn naam is Eline Koops. Ik ben al zo’n vier jaar in dienst bij Be Silk, en heb er altijd met veel plezier gewerkt, hoewel ik dat momenteel alleen nog maar op invalsbasis doe. Als er een collega onverwachts ziek is, het OV niet rijdt of diegene héél graag een weekendje weg wilt, dan maak ik zo mogelijk mijn agenda vrij om nog een paar uurtjes te waxen in haar plaats. Jullie zullen me dus vooral ‘per ongeluk’ zien, omdat het vaak niet de bedoeling is dat ik werk. Gelukkig heb ik geleerd om te suikerwaxen op mijn veertiende, dus jullie zijn bij mij, ondanks mijn onregelmatige werkuren, in goede handen. Wat ik zo leuk vind aan het waxen is het persoonlijke contact met de klanten; ‘hoe is je date gegaan?’ ‘hoe ging je sollicitatiegesprek?’ ‘hoe is het afgelopen met die huisgenoot?’ zijn vragen die ik heerlijk vind om te stellen, om echt contact te hebben. Ik doe dan ook mijn best om zoveel mogelijk van mijn klanten te onthouden, gewoon omdat ik dat leuk vind. Ook is waxen heerlijk dankbaar werk, iedereen loopt blij de salon uit! 

Verder studeer ik verpleegkunde, en heb nu dan ook een vaste baan in de zorg. Ik ben bezig met het opzetten van een studievereniging voor de opleiding en doe verder veel te veel dingen om zo in een tekstje te kunnen zetten. Ik woon samen met mijn lieve vriend in een knus huisje in Leiden, en ik heb het van mijn moeder overgenomen om me van heerlijk eten te laten voorzien door vriendjelief. Gelukkig houdt hij ook van koken. (;

Posted On 6 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

Bij ons ben je echt VIP

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen. Wanneer je als vaste klant in de salon komt, krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de...

‘Doen jullie ook mannen?’

Ongeremde borstharen, wilde haren op billen of riekend okselhaar zijn bij geen enkele man aantrekkelijk. Liever zien we de mooie gladde huid strak over de spieren van een topatleet, zwemmer of wielrenner. Het is niet alleen sexy om een gladde huid te hebben, je hebt...

Een echte schipper vaart ook op de rode zee

Het zal je maar gebeuren: al weken heb je gepland om naar Be Silk te gaan en precies twee dagen voor je afspraak word je ongesteld. Balen! Kun je nu wel komen voor je behandeling? Als je niet gaat, loopt je hele schema in de war. Je had het net zo mooi gepland, zodat...

0 reacties

Wat vind jij ervan?

Call Now Button