Ik weet niet hoe het voor jullie is, maar ik ben altijd heel slecht in het bedenken van cadeautjes voor mijn verjaardag. Ik heb geen idee wat ik zou willen. Veel origineler dan een boek, chocolade of douche gel wordt het meestal niet.

Toen ik vijftig werd, had mijn familie de handen ineen geslagen om met een origineel cadeau op de proppen te komen. En dat is fantastisch geslaagd!

Mijn zus (ere wie ere toekomt) had een ontzettend leuk idee. Het werd mij op mijn verjaardagsfeest overhandigd, waarbij de voltallige familie geconcentreerd toekeek hoe ik het sierlijk verpakte cadeautje lospeuterde uit papier, lintjes, etc. Het zat goed verpakt. Ik werd er zenuwachtig van, waardoor het nog moeizamer ging. En omdat iedereen zo naar me keek, in volle verwachting van mijn gezichtsuitdrukking bij het zien van het cadeau, werd ik nog zenuwachtiger… wat, als ik het niet leuk zou vinden? De verwachtingen waren hooggespannen. Je wordt niet elke dag vijftig.

Maar Goddank, ik vond het mooi! Heel mooi zelfs! Echt waanzinnig leuk ook!

Ok, dan zal ik nu onthullen wat het was.

Het was een kunstwerk. Het zag eruit als een klein, rond klokje, wat je aan de muur zou kunnen hangen. Je kan het ook neerzetten. Alleen in plaats van ronddraaiende wijzers, staat er het woord ‘nu’. En dat woord draait rond.

Na precies 30 seconden is ‘nu’ omgedraaid. En staat er dus weer ‘nu’. Want hoe je ‘nu’ ook draait, het is altijd nu.

Briljant.

Het is voor mij een geduldige hulp geworden, dat kunstwerk. Ik heb namelijk wel eens last van uitstelgedrag bij goede ideeen of voornemens. Terwijl ‘nu’ altijd het goede moment is om ergens mee te beginnen.

Zo is ‘nu’ ook altijd het goede moment om te beginnen met waxen. Stop met scheren en ga goed voor je huid zorgen! Het kost in het begin wat geduld en aandacht, maar die investering is het dubbel en dwars waard. Als je ‘nu’ begint, heb je straks een mooie, gezonde gladde huid.

Wil je weten hoe lang het duurt voordat jij van die overtollige haartjes af bent, en je er echt geen probleem meer mee hebt? Kom langs in onze salon! Dan kunnen we jouw haartjes beoordelen en je uitleggen wat er voor nodig is.

Je bent van harte welkom in onze salon!

Posted On 6 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

Bij ons ben je echt VIP

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen. Wanneer je als vaste klant in de salon komt, krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de...

‘Doen jullie ook mannen?’

Ongeremde borstharen, wilde haren op billen of riekend okselhaar zijn bij geen enkele man aantrekkelijk. Liever zien we de mooie gladde huid strak over de spieren van een topatleet, zwemmer of wielrenner. Het is niet alleen sexy om een gladde huid te hebben, je hebt...

Mijn zoektocht naar suiker

Ontharen kan op veel manieren en elke manier heeft voor- en nadelen. Scheren bijvoorbeeld gaat lekker snel en kun je makkelijk thuis doen. Maar je hebt er kort plezier van, je krijgt hele nare stoppels, een rode, geïrriteerde huid en zelf ingegroeide haren....

0 reacties

Wat vind jij ervan?

Call Now Button