Zwanger & Waxen?

Gefeliciteerd!

Je bent zwanger en je buik begint een beetje te groeien. Dan voel je de bui al hangen: als die buik door blijft groeien, kun jij straks nevernooit meer met scheermesjes de boel downunder fatsoeneren. Je kunt er gewoon niet meer bij. Maar dat is wel een probleem! Je moet er toch niet aan denken dat tijdens de bevalling er een ‘knipje’ gezet moet worden en de verpleegkundige met een bic scheermesje aan de gang gaat?

Zeker voor de bevalling wil je het mooi verzorgd hebben. Logisch.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn erop getraind zwangere dames mooi te ontharen. Zelfs als je hoogzwanger bij ons komt.

Wij plannen voor hoogzwangere dames wat meer tijd in (dat hoort bij onze service, daar zitten geen extra kosten aan), zodat je op je gemak je om kan kleden en we ons niet hoeven te haasten. We weten waar we op moeten letten en welke houdingen comfortabel zijn om overal de haartjes goed weg te kunnen halen.

We kunnen een planning maken tot de uitgerekende datum aan toe, zodat jij zeker weet dat je bij de bevalling je geen zorgen hoeft te maken over een mogelijke bushbush daar beneden.

Misschien ten overvloede: suikerontharing is goed voor jou, voor je zwangerschap en voor je kindje.

Dus plan gerust je afspraak in!

Posted On 6 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

Bij ons ben je echt VIP

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen. Wanneer je als vaste klant in de salon komt, krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de...

‘Doen jullie ook mannen?’

Ongeremde borstharen, wilde haren op billen of riekend okselhaar zijn bij geen enkele man aantrekkelijk. Liever zien we de mooie gladde huid strak over de spieren van een topatleet, zwemmer of wielrenner. Het is niet alleen sexy om een gladde huid te hebben, je hebt...

Definitief ontharen

Het klinkt als een sprookje: blijvend ontharen. Nooit meer stoppels. Zonder zorgen een korte rok aan met mooie gladde benen. Altijd zachte oksels. Haast te mooi om waar te zijn... Droom jij hierbij weg? Of gaan er alarmbellen rinkelen? Als iets klinkt om 'te mooi om...

1 Reactie

  1. Patricia

    Dat klinkt goed!

    Antwoord

Wat vind jij ervan?

Call Now Button
%d bloggers liken dit: