Gefeliciteerd !

 Je afspraak staat nu vast

Als je voor de eerste keer komt...

...kan het best spannend zijn. Weet dat wij erop zijn getraind om je zo pijnloos mogelijk te waxen. We gaan goed voor je zorgen.

Het is belangrijk dat je haartjes tenminste 0,5 cm lang zijn. Wij kunnen ze dan mooi weghalen en jij hebt het mooiste resultaat.

Op onze website vind je meer informatie over ‘de eerste keer’. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over dan kun je ons ook bellen op 06-11683219

Als je plotseling toch niet kunt komen...

Dan is dat voor jou vervelend, want jij blijft met dat ongewenste haar zitten.
En het is voor ons vervelend, want wij hadden erop gerekend dat je komt. De stoel staat klaar, net als onze medewerkster…  


ANNULEREN

Tot 24 uur van tevoren mag je kosteloos annuleren, maar hoe eerder je het ons laat weten hoe beter. Je kunt ons bereiken op 06-39218178.
In de bevestigingsmail staat ook een linkje om je afspraak te annuleren of te verzetten. 

Ben je helaas genoodzaakt je afspraak ’te laat’ te annuleren, dan verplichten de algemene voorwaarden je om 40% van de behandeling te betalen.
We sturen je hiervoor een tikkie. Na het betalen van het tikkie kun je weer een nieuwe afspraak inplannen.


NO-SHOW

Toch kun je beter zelf annuleren dan gewoon niet op komen dagen. Dan brengen we je namelijk het gehele bedrag in rekening. Ook weer via een tikkie. Hé en als je dat  niet betaalt, dan doe je dat toch  niet! Alleen een nieuwe afspraak inplannen lukt je dan niet meer.
Klanten die niet op komen dagen willen wij namelijk liever niet. 


NO HARD FEELINGS

Maar is het een keer fout gelopen en heb je je tikkie betaalt dan beginnen we met een schone lei. No hard feelings!