Ik ben Cees. Voor mijn werk reis ik veel, ik heb op veel verschillende plekken op de wereld gewoond. Ik heb in een vorige relatie kennis gemaakt met waxen. Ik had nog nooit een vriend gehad die zo’n mooie gladde, zachte huid had. Dat wilde ik ook. In eerste instantie deed ik alleen mijn billen, maar na een paar keer waxen ben ik overstag gegaan: nu laat ik ook de voorkant doen. Ik vond dat heel spannend, de eerste keer. Het was de eerste keer dat een vrouw aan mijn piemel zat, hahaha. Ik heb ook een paar borstharen, die ik weg laat halen. Ik vind borsthaar best mooi bij een andere man, maar die paar haartjes van mij ziet er niet uit. Dan kan het maar beter helemaal glad zijn.

Als ik weer in een nieuwe stad ben, is het altijd even zoeken naar een goeie waxsalon. Meestal ga ik af op Google reviews. In California had ik een hele fijne salon gevonden. Daarna was ik altijd op zoek naar zo’n soort salon. Maar inmiddels is mijn norm bijgesteld: de beste waxsalon waar ik ooit geweest ben, is Be Silk. Ik heb soms wel een lichte voorkeur voor een medewerkster, maar eigenlijk zijn ze allemaal goed. Alleen heb ik meer een klik met de een dan met de ander. Maar het is er altijd gezellig, een goede sfeer.

Laatst was ik een half jaartje in Duitsland. En dan merk ik gelijk aan mijn huid dat het waxen weer niet zo goed gaat. Ik heb misschien wel een erg gevoelige huid. Dan krijg ik allemaal ingegroeide haren en bultjes. Gelukkig zit ik nu weer in Nederland en kan ik weer naar de Be Silk.

Call Now Button