Ik ben Charlotte, ik studeer rechten, vierdejaars maar nog wel mijn bachelor. Ik moet mijn scriptie nog afmaken en dan begin ik aan mijn master. Ik zit bij een studentenvereniging. En ik woon ook in een verenigingshuis. Dat is super gezellig maar niet per se heel goed voor mijn studie. Ook niet heel slecht hoor, want we stimuleren elkaar best om te studeren. Maar ik hou ook veel van het leuke studentenleven. Ik merk wel dat nu ik wat ouder wordt, dat ik toch was serieuzer met mijn studie om ga. Ik ga niet meer elke avond naar de tent.

Maar het is gewoon super chill met mijn huis, mijn jaarclub.

In mijn huis was er een meisje naar de Be Silk gegaan voor een brazilian wax. Dat had ze bij het ontbijt al aangekondigd. Zij was zo enthousiast toen ze gewaxt was. Supergrappig, ze kwam thuis,  deed haar broek naar beneden en liet ons echt voelen hoe glad het was. Zo’n babyhuidje wilden we allemaal wel. Dus toen hadden we allemaal gelijk een afspraak gemaakt. ‘En het deed helemaal geen pijn’, zei ze.

Dat bleek wel een zeer persoonlijke ervaring te zijn, want ik vond het zelf de eerste keer wel heel veel pijn doen. Maar dat was gelukkig de tweede keer al veel minder. En nu is het gewoon een ritme, een keer in de vier weken naar de Be Silk. Af en toe smokkel ik een weekje erbij, zodat het goed uitkomt voor een gala, want dan wil ik natuurlijk wel dat het netjes is.

Ik had in het begin gelukkig geen vriendje, want ik weet niet of ik het dan zo gemakkelijk had gevonden om dat haar te laten groeien. Nu heb ik wel een vriendje, maar hij is eraan gewend dat er af en toe haartjes groeien. En het zijn hele zachte haartjes, dat stoort eigenlijk niet. Soms zegt hij wel eens: ‘moet je niet weer eens naar de Be Silk?’, maar daar heeft hij niets mee te maken. Ik ben niet echt geëmancipeerd of zo, maar hij heeft er natuurlijk niets over te zeggen wanneer ik naar de Be Silk ga.

Call Now Button