Be Silk is een keten van suikerwax salons. We hebben vestigingen in Den Haag, Leiden en Dordrecht. Wij zijn gespecialiseerd in ontharen. Dat is het enige wat we doen – en dat doen we goed.

Alle medewerkers in onze salons zijn intern opgeleid. Zo weten we zeker dat we allemaal volgens dezelfde protocollen werken. Toch is iedereen verschillend. Dat is juist goed, dat maakt dat we een krachtig team zijn. De een is heel handig in loepscherpe streepjes, de ander heeft een extra sterke hand voor het wegtrekken van haartjes en weer een ander is nog preciezer dan precies en rust niet voordat het laatste, bijna onzichtbare haartje ook weg is.

Natuurlijk mag je je voorkeur hebben voor een medewerker bij een behandeling, dat is prima. Je kunt dit aangeven bij het inplannen.

Miriam Meester

 

Mijn naam is Miriam Meester. Ik ben geboren op 7 februari 1969. Ik ben de eigenaresse van Be Silk. Behalve allerlei tijdrovende dingen die je als ondernemer nou eenmaal moet doen, voer ik ook behandelingen uit in de salon. Dat blijf ik ook doen: ik vind het ontzettend leuk werk!

Zelf heb ik jarenlang geworsteld met ongewenste haargroei. Ik denk dat ik alle soorten ontharingsmethodes wel geprobeerd heb. Mijn huid was, kan ik wel zeggen, helemaal bedorven door al het schuren, epileren, laseren, harsen, flitsen, scheren en wat dies meer zij. Tot ik suikerbehandelingen leerde kennen. Die haalden niet alleen dat vervelende haar weg, maar zorgden ook nog eens voor een gezonde, goede huid. Daarmee had ik het licht gezien.

Naast mijn werkzaamheden voor Be Silk, ben ik moeder van vier kinderen. Zij zijn inmiddels volwassen, ik doe alleen nog maar leuke dingen met ze 🙂  Ik ben vriendin van de leukste man van de wereld (ik heb echt gezocht, wereldwijd :-)). Ik hou van muziek, van lezen, hardlopen, wandelen en lekker eten. Voor dat laatste zorgt mijn vriend altijd. Als ik voor het eten moet zorgen, neem ik hem mee uit eten, hahaha. Verder vind ik het heerlijk om op een terrasje in de zon te zitten. Parijs is mijn favoriete stad, maar in de zomer ben ik ook in Dordrecht, Rotterdam of Den Haag te spotten.

Het is mijn passie mensen te inspireren en mooier te maken. Ik vind dan ook echt heerlijk werk om je van je ongewenste haargroei af te helpen, met je mee te denken en je te adviseren. Als het resultaat is zoals jij het wilt, met een mooi, gezonde huid, ben ik er blij mee!

 

Sanne Hendrichs

 

Ik ben Sanne Hendrichs en ik werk sinds 2015 bij Be Silk Leiden.

Ik werkte al enige tijd als schoonheidsspecialiste, maar ik wilde er toch een extra baan naast hebben. Een vriendinnetje van mij tipte me dat ik bij Be Silk moest gaan solliciteren. Ik kan je verklappen dat dit een van de beste tips was die ik ooit heb gekregen. Buiten de sfeer, leuke klanten en lieve collega’s, is het werk onwijs leuk en was het voor mij een ware eye-opener op het gebied van waxen. Ik heb het bij Be Silk zelfs zo naar m’n zin dat je mij binnenkort vaker gaat zien: nu Miriam meer in Rotterdam gaat werken, neem ik een aantal taken van haar in Leiden over.

Ik wax, net als mijn collega’s, heel secuur en stop ook niet voordat het zo glad en perfect is zoals jij het wilt hebben. Verder kun je bij mij terecht voor de rechtste streepjes en scherpste driehoekjes bij je Brazilian, mits je deze natuurlijk aan kan. Ook ik houd van een leuk gesprek tijdens de behandeling. Of het nou gaat over het weer, vakanties, eten, dilemma’s over welke jurk je aan gaat doen voor een feestje of dat jij heel even je hart wilt luchten, het mag van mij allemaal.

Natuurlijk heb ik naast mijn werk ook hobby’s. Zo doe ik graag aan breien en haken, al ben ik helaas nog niet zo goed als ik zou willen. Maar je weet wat ze zeggen, oefening baart kunst. Ik spaar en lees ook graag stripboeken. Ik denk dat mijn collectie zo groot wordt, dat ik er wel een aparte kast voor nodig heb, haha.

Simone Tjon-Sien-Fat

Hola,

Mijn naam is Simone en ik ben sinds 2017 werkzaam bij Be Silk. Leiden. Ik ben er zelf ooit eerst begonnen als klant en ben niet meer weggegaan. Als klant heb ik mijn behandelingen altijd als fijn ervaren, dit kwam door natuurlijk door de rustige sfeer/kalmte die Be Silk uitstraalt en natuurlijk altijd erg vriendelijke suikerspecialistes. Nu ik zelf suikerspecialiste ben, hoop ik hetzelfde over te dragen.

Iedere zaterdag kun je mij vinden bij Be Silk en sta ik in de aanslag met mijn potjes suiker. Ik houd van droge humor en zing graag mee met de muziek die opstaat (ook al kan ik totaal niet zingen). Sta je bij mij ingepland, dan probeer ik je zo snel mogelijk te verlossen van dat haar. Natuurlijk werk ik zoals mijn lieftallige collegae ook heel secuur en ga je pas de deur uit als we beiden tevreden zijn.

Ik woon nu 3 jaar in Den Haag en werk de rest van de week bij de Gemeente Rijswijk. Ja, ik weet het, totaal iets anders, maar dat maakt het voor mij zo leuk! Verder ben ik een Sporty Spice en houd ik van leuke feestjes/festivalletjes. 

Ik hoop je gauw te zien.

Adios, tot zaterdag!

 

Denise Kruger

 

 

Sinds 2017 werk ik fulltime bij Be Silk als suikerspecialiste. Ik denk dat ik dit tot mijn pensioen blijf doen, zo leuk vind ik het. Leuke collega’s, een fijne werksfeer en een lieve bazin zijn voor mij belangrijk, dan kan ik mijn werk goed doen. Dat zit wel goed bij Be Silk <3

Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik werk in de vestiging in Leiden en in Dordrecht. Daardoor ken ik veel klanten. Ik ben zo blij dat ik in mijn werk lekker veel kan kletsen! Vroeger in de klas mocht dat niet, maar nu hoort het bij mijn werk.

Voor angst en pijn heb je geen tijd als je door mij geholpen wordt. Ik ben dus een enorme kwebbel en aanstekelijk vrolijk. Zeker als de zon schijnt. Ik werk ook heel precies, ik ga net zolang door tot ik geen haartje meer zie (of tot jij zegt dat het ok is).

Ik doe geen verzoekjes, maar als je geluk hebt, zing ik een liedje. 

  Veerle Tiemersma

  Aan het begin van de lente van 2018 ben ik begonnen als suikerspecialiste bij Be Silk in Leiden.

  Daarnaast ben ik vaak te vinden met een boek in mijn handen (en waarschijnlijk een lichte frons op mijn gezicht) omdat ik ook filosofie studeer.

  Misschien een beetje gekke combinatie, maar dat maakt het juist ontzettend leuk. Het is namelijk fijn om al dat lezen af te wisselen met het werk bij Be Silk en daarbij zo veel mensen te spreken. 

  Verder ben ik actief op een studentenvereniging en speel ik cello als de tijd dat toelaat.

  Tijdens het werken ben ik blij om mijn aandacht even op iets anders te richten. Daarom hoor ik graag over alle lastige keuzes, ingewikkeld vakken, plannen en alles wat er maar te verzinnen valt. Voor wie liever afgeleid wordt door te luisteren, heb ik ook altijd wel iets te vertellen en ondertussen zorg ik natuurlijk voor dat alle haren die je weg wilt hebben, verdwijnen.

  Misschien komt het omdat ik cello speel en dus veel kracht in mijn handen heb, maar ik trek die haren er echt heel snel uit, zodat je haast geen pijn voelt bij de behandeling. Er zijn klanten die speciaal daarvoor bij mij komen 🙂

  Sara Eerden

  Hallo! Ik ben sinds kort een van den nieuwe aanwinsten van Be Silk in Leiden.

  Ik ben met dit werk begonnen, omdat ik het altijd al leuk vond om mensen, naar hun eigen wensen, mooier te maken. Wat een buitenkans voor mij om dit nu als echt werk te mogen doen Dit doe ik elke keer met enorm veel plezier 🙂

  Daarnaast vind ik het geweldig om tijdens mijn werk naar allerlei interessante, spannende of grappige verhalen te luisteren (maar verdrietige verhalen, om even je ei kwijt te kunnen, mogen natuurlijk ook). Door te horen over al die leuke studies, banen, reizen, sporten of hobby’s doe ik namelijk zelf ook weer inspiratie op voor mijn vrije tijd of toekomst. Dus vertel vooral 😉

  Eline Koops

  Mijn naam is Eline Koops. Ik ben al zo’n vier jaar in dienst bij Be Silk, en heb er altijd met veel plezier gewerkt, hoewel ik dat momenteel alleen nog maar op invalsbasis doe. Als er een collega onverwachts ziek is, het OV niet rijdt of diegene héél graag een weekendje weg wilt, dan maak ik zo mogelijk mijn agenda vrij om nog een paar uurtjes te waxen in haar plaats. Jullie zullen me dus vooral ‘per ongeluk’ zien, omdat het vaak niet de bedoeling is dat ik werk. Gelukkig heb ik geleerd om te suikerwaxen op mijn veertiende, dus jullie zijn bij mij, ondanks mijn onregelmatige werkuren, in goede handen. Wat ik zo leuk vind aan het waxen is het persoonlijke contact met de klanten; ‘hoe is je date gegaan?’ ‘hoe ging je sollicitatiegesprek?’ ‘hoe is het afgelopen met die huisgenoot?’ zijn vragen die ik heerlijk vind om te stellen, om echt contact te hebben. Ik doe dan ook mijn best om zoveel mogelijk van mijn klanten te onthouden, gewoon omdat ik dat leuk vind. Ook is waxen heerlijk dankbaar werk, iedereen loopt blij de salon uit! 

  Verder studeer ik verpleegkunde, en heb nu dan ook een vaste baan in de zorg. Ik ben bezig met het opzetten van een studievereniging voor de opleiding en doe verder veel te veel dingen om zo in een tekstje te kunnen zetten. Ik woon samen met mijn lieve vriend in een knus huisje in Leiden, en ik heb het van mijn moeder overgenomen om me van heerlijk eten te laten voorzien door vriendjelief. Gelukkig houdt hij ook van koken. (;

  %d bloggers liken dit: