Brazilian wax

Brazilian wax

Most Popular

Bij de brazilian wax halen we de haartjes weg in de bikinilijn, aan de voorkant, aan de onderkant (ook bij en tussen je schaamlippen) en aan de achterkant (tussen je billen). Je kunt natuurlijk aan de voorkant een streepje, driehoekje of ander figuurtje laten staan. Deze behandeling doen de meeste dames een keer in de 4 tot 6 weken.Brazilian wax

eerste keer

Je kiest voor deze behandeling als je voor de eerste keer bij ons komt. We nemen extra tijd voor je om alles uit te leggen en je op je gemak te stellen. Als je de behandeling erg heftig vindt, halen we tussendoor een glaasje water voor je. Geen probleem. Ook vertellen we wat je kunt verwachten na de behandeling en hoe je huid goed kunt verzorgen. Aan het eind ben je zo blij met het resultaat!


Brazilian

driewekelijks

Deze behandeling is speciaal voor dames die er een hekel aan hebben met haartjes rond te lopen. Wanneer je elke drie weken komt, is je huid altijd mooi verzorgd en glad. Je kunt altijd naar de sauna of het strand. De behandeling is in een oogwenk gedaan. Ideaal!
NB; deze behandeling kun je alleen boeken wanneer je al vaker bij ons geweest bent.


Ultimate Brazilian Wax experience

Dit is onze meest luxe Brazilian wax behandeling. Na een perfect uitgevoerde Brazilian wax wordt je huid met een luxe nabehandeling verzorgd. Deze behandeling is speciaal geschikt wanneer je een extreem gevoelige huid hebt of veel last hebt van ingegroeide haartjes. Dus een Brazilian wax gecombineerd met een facial, maar dan voor je vagina.''Het wordt steeds gewoner om de boel ‘down under’ goed te verzorgen. Daarom kiezen steeds meer dames voor een brazilian wax. Het geeft je een heerlijk fris, schoon gevoel. Nooit meer stoppels. Een babyhuidje. Hoe fijn is dat?!''

Jouw eerste keer...

De eerste keer een Brazilian wax. Dat kan heel spannend zijn. Het kan pijn doen en je weet niet hoe pijnlijk het wordt. Je moet bloot liggen en dat is best eng. Alle redenen om het spannend te vinden.
Wij, van Be Silk, begrijpen dat en we kunnen je gerust stellen. Voor ons is het niet de eerste keer. We helpen je er doorheen; vriendelijk en professioneel. We gaan goed voor je zorgen.

We hebben een kort intake gesprek waarbij we vragen of je last hebt van allergieën of dat er bijzonderheden zijn waar we rekening mee houden. Je kunt altijd zelf aangeven welke haartjes je weg wilt hebben en of je misschien een streepje of een driehoekje wilt en hoe breed je dat wilt.

We nemen je mee naar de behandelruimte waar je je om kunt kleden. Als je je slipje uit hebt, kun je gaan liggen. Nadat je hebt aangegeven welke haartjes weg moeten beginnen we met het voorbereiden van je huid. We maken je huid schoon met onze eigen cleanser en strooien daarna talkpoeder op je huid. Dit zorgt ervoor dat de huid goed droog is zodat de suiker niet wegglijdt.

We beginnen met een klein stukje aan de zijkant bij je lies. Je zult merken dat de suiker niet warm of koud voelt (we werken met suiker op lichaamstemperatuur) en voel je wat voor pijn je kunt verwachten. Voor de meeste mensen valt het heel erg mee en kunnen we rustig verder gaan.

Voor sommigen is het toch even slikken. Gelukkig merk je dat de pijn maar heel kort duurt. Als je adem haalt is de pijn alweer weg. We nemen de tijd om je goed op adem te laten komen en als het nodig is halen we een glaasje water voor je.

Je bent geen aansteller wanneer je veel last hebt van de pijn. De pijn is voor iedereen anders. Bij de één komen de haartjes van heel diep uit de huid, bij de ander liggen ze veel meer aan de oppervlakte. En als ze van diep komen, doet het meer pijn. Sommige dames hebben heel veel haar. Ook dat is pijnlijker dan een paar haartjes weghalen. Wij hebben er geen oordeel over! Wij helpen je er doorheen en zorgen voor een mooie gladde huid.
We hebben een speciale techniek om de haartjes op de meest gevoelige plekken snel weg te trekken en dan is het eigenlijk al klaar voordat je er erg in hebt.

Het laatste bijwerken, daar voel je niets meer van. We controleren of alle haartjes goed weg zijn en verwijderen de laatste restjes suiker met wat rozenwater. Dan verzorgen we je huid met onze speciale lotion. Hier zit veel arganolie in wat je huid optimaal verzorgd.

Na afloop van de behandeling merk je al meteen verschil. Het voelt heel fris, schoon en glad. De pijn is verdwenen en het voelt beter dan wanneer je net geschoren hebt. Soms kan je huid nog een beetje geïrriteerd zijn, maar that’s it!

Je huid heeft nog wat rust nodig. Dus katoenen ondergoed is een aanrader. Een kanten slipje met een skinny jeans is een slecht idee. Dat schuurt strak over je huid heen.

Ga lekker met een kop thee thuis op de bank zitten en app je vriendinnen dat je het gedaan hebt. Je eerste Brazilian wax. #trots

Ik word altijd heel professioneel en respectvol behandeld. Ik voel me veilig in deze salon. Altijd weer met een schoon en fris gevoel naar huis. Ik ben blij dat ik dit adres gevonden heb.

Janette

Brazilian en zwanger

Gefeliciteerd!

Je bent zwanger en je buik begint flink te groeien. Maar door die groeiende buik kun je straks nevernooit meer met scheermesjes de boel downunder fatsoeneren. Je kunt er gewoon niet meer bij! Maar voor de bevalling wil je het netjes en verzorgd hebben.

Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn erop getraind (hoog)zwangere dames mooi te ontharen. Wij plannen voor hoogzwangere dames wat meer tijd in zodat je op je gemak je om kan kleden en we ons niet hoeven te haasten. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden, dat hoort bij onze service. We weten waar we op moeten letten als je zwanger bent en welke houdingen comfortabel zijn om overal de haartjes goed weg te kunnen halen. Wanneer je niet op je buik kunt liggen, kun je op je zij gaan liggen met je bovenste been zo hoog mogelijk opgetrokken. Dan kunnen we er ook prima bij om die haartjes weg te halen.

We kunnen je een planning aanbieden tot de uitgerekende datum aan toe, zodat jij zeker weet dat je bij de bevalling je niet ook nog zorgen hoeft te maken over ongewenste haartjes.

Misschien ten overvloede: suikerontharing is veilig voor jou én voor je kindje.

Dus plan gerust je afspraak in!


Combinatiedeals Brazilian Wax

Brazilian

wax

€58

Dames

Een perfect uitgevoerde brazilian wax.

We halen de haartjes aan de voor-, onder- en achterkant weg. Aan de voorkant mag je natuurlijk een driehoekje of streepje laten staan.

Na afloop verzorgen we de huid met onze verzachtende, verzorgende lotion. Je verlaat de salon met een perfecte en fluweelzachte huid.Brazilian wax & oksels

€80
Dames

Een perfect uitgevoerde brazilian wax.

De voor-, onder- en achterkant zijn inbegrepen bij deze behandeling. Je kunt kiezen voor alle haartjes weg, een driehoekje of een streepje.

Daarnaast maken we je oksels helemaal glad.

Natuurlijk sluiten we hier ook af met onze befaamde lotion.Brazilian wax, oksels & benen

€125

Dames