Be Silk Leiden

Be Silk waxsalon sinds 2012 

voor hem en haar

Leiden | Ketelboetersteeg 6

In onze luxe salon in Leiden kunnen zowel dames als heren terecht voor een sugaring behandeling. Bijvoorbeeld voor de perfecte brazilian wax of mooie super gladde benen.
Er zijn drie behandelruimtes met luxe behandelstoelen waarop je comfortabel ligt.


Bereikbaarheid

Door de centrale ligging van de salon is het vanaf station Leiden slechts 16 minuten lopen.
Ook met de auto zijn wij goed te bereiken. Je kunt je auto parkeren in garage 'Breestraat' of in garage 'Garenmarkt'. Vanuit daar is het slechts enkele minuten lopen.  

Onze vestiging in Leiden gaat verhuizen! 


We zijn uit ons jasje gegroeid op onze locatie aan de Ketelboetersteeg 6. Er zijn zoveel mensen die de voordelen van suikeren/sugaring én de veilig- en gezelligheid van Be Silk hebben ervaren dat we ruimte te kort komen.


We verhuizen binnen Leiden. Maar waar gaan we naar toe? Wie herkent de locatie op de foto? 


Als je een idee hebt of een gokje wil wagen reageer dan op ons instagramaccount @be_silk. Je hebt tot zaterdag 23.59 uur de tijd om de nieuwe locatie te raden. Heb je het juist? Dan ontvang je op de feestelijke opening van de nieuwe locatie een Be Silk verrassingspakket!

Meer informatie over sugaring?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?

In onze prachtige salon in Leiden wordt je welkom geheten door Anita, Anne, Eline, Janna, Lindy, Lonneke of Miriam.
Zij helpen je graag aan een fluweelzachte huid.

Anita is het afgelopen jaar uit Oekraïne naar Nederland gekomen. In Oekraïne werkte ze al in een waxsalon. Ze is heel blij dat ze dit leuke werk kan blijven doen, maar nu bij Be Silk. En wij zijn blij met haar! Haar Engels is uitstekend, haar Russisch is vloeiend. Ze suikert met de nodige ervaring en veel plezier.


Anne is letterlijk voor haar plezier komen werken bij Be Silk. Ze is een stralende persoonlijkheid. Ze geeft je niet alleen een mooie gladde huid, maar ook een warme lach mee  in de behandeling.
Je bent bij Annemarie in goede handen. Ze werkt secuur en snel.


Miriam is de eigenaresse van Be Silk en heeft het suikeren als geen ander onder de knie. Alle medewerksters zijn door haar opgeleid, dus ze weet wat ze doet! Miriam vindt elke behandeling leuk, maar de wenkbrauwen vindt ze het leukste om te doen. 'Het kan iemands blik zo openen en vrolijker maken. Na een wenkbrauwenwax zie je echt verschil!'
Het contact met haar klanten en medewerksters geeft haar energie.
Miriam is bevlogen, sociaal, vrolijk, spiritueel en werkt snel. 


Heb je een voorkeur voor een bepaalde medewerkster? Dan kan je dit zowel telefonisch als online aangeven bij het inplannen van jouw afspraak.

Er werd goed de tijd genomen, alles werd goed uitgelegd. Maria is onwijs vriendelijk en stelt je goed op je gemak. De ruimte is netjes en schoon. Het resultaat is super!

Margriet