Be Silk Leiden

Be Silk waxsalon sinds 2012 

voor hem en haar

Leiden | Ketelboetersteeg 6

In onze luxe salon in Leiden kunnen zowel dames als heren terecht voor een sugaring behandeling. Bijvoorbeeld voor de perfecte brazilian wax of mooie super gladde benen.
Er zijn drie behandelruimtes met luxe behandelstoelen waarop je comfortabel ligt.


Bereikbaarheid

Door de centrale ligging van de salon is het vanaf station Leiden slechts 16 minuten lopen.
Ook met de auto zijn wij goed te bereiken. Je kunt je auto parkeren in garage 'Breestraat' of in garage 'Garenmarkt'. Vanuit daar is het slechts enkele minuten lopen.  

Meer informatie over sugaring?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?

In onze prachtige salon in Leiden wordt je welkom geheten door
Anna, Annemarie, Daphne, Maria, Marly of Miriam.
Zij helpen je graag aan een fluweelzachte huid.

Anna is het afgelopen jaar uit Oekraïne naar Nederland gekomen. In Oekraïne werkte ze al in een waxsalon. Ze is heel blij dat ze dit leuke werk kan blijven doen, maar nu bij Be Silk. En wij zijn blij met haar! Haar Engels is uitstekend, haar Russisch is vloeiend. Ze suikert met de nodige ervaring en veel plezier.


Annemarie is letterlijk voor haar plezier komen werken bij Be Silk. Ze is een stralende persoonlijkheid. Ze geeft je niet alleen een mooie gladde huid, maar ook een warme lach mee in de behandeling.
Je bent bij Annemarie in goede handen. Ze werkt secuur en snel.


Daphne is een oude bekende bij Be Silk. Met tussenposes werkt ze al een flink aantal jaren bij Be Silk. Daphne combineert het werken bij Be Silk met haar studie en  is daarnaast ook nog  af en toe druk met stages. Wij zijn altijd weer blij wanneer we haar kunnen inroosteren, want ze werkt met de nodige ervaring, zorgvuldig en snel.


Maria studeert en werkt ondertussen bij Be Silk. Een leuke combinatie van Brains & Beauty. Ze is een ervaren suikerspecialiste die zo pijnloos mogelijk en zeer zorgvuldig werkt en veel plezier heeft in haar werk.


Marly werkt al jaren als waxspecialiste. Ze komt uit Brazilië en heeft daar het vak geleerd. Nu werkt ze bij Be Silk. Ze vindt het heerlijk om klanten een mooie gladde huid te bezorgen. Nederlands is niet haar eerste taal, ze spreekt vloeiend Portugees. Haar waxtechniek is zeer ervaren. Klanten omschrijven haar als een hele lieve vrouw.


Miriam is de eigenaresse van Be Silk en heeft het suikeren als geen ander onder de knie. Alle medewerksters zijn door haar opgeleid, dus ze weet wat ze doet! Miriam vindt elke behandeling leuk, maar de wenkbrauwen vindt ze het leukste  om te doen. 'Het kan iemands blik zo openen en vrolijker maken. Na een wenkbrauwenwax zie je echt verschil!'
Het contact met haar klanten en medewerksters geeft haar energie.
Miriam is bevlogen, sociaal, vrolijk, spiritueel en werkt snel. 


Heb je een voorkeur voor een bepaalde medewerkster? Dan kan je dit zowel telefonisch als online aangeven bij het inplannen van jouw afspraak.

Er werd goed de tijd genomen, alles werd goed uitgelegd. Maria is onwijs vriendelijk en stelt je goed op je gemak. De ruimte is netjes en schoon. Het resultaat is super!

Margriet