Be Silk Dordrecht

Be Silk waxsalon sinds 2012 

voor hem en haar

Dordrecht  | Voorstraat 344

In onze mooie salon in de langste winkelstraat van Dordrecht kunnen zowel dames als heren terecht voor een sugaring behandeling. Bijvoorbeeld voor de perfecte brazilian wax of mooie super gladde benen. Er zijn twee behandelruimtes met luxe behandelstoelen waarop je comfortabel ligt. Er zit zelfs verwarming in de stoel zodat je het tijdens een langere behandeling niet koud krijgt. Hoe luxe is dat?!


Bereikbaarheid

De salon is vanaf het station van Dordrecht slechts 13 minuten lopen, maar is ook met de auto goed te bereiken. Je kunt je auto parkeren in garage 'Achterom' of in garage 'Spuihaven'. Vanuit daar is het slechts enkele minuten lopen.  


Een korte rondleiding...

Medewerksters Be Silk Dordrecht

Bij Be Silk Dordrecht wordt je welkom geheten door Anita, Katty, Sarah, Saskia, Mariska of Miriam.
Zij helpen je graag aan een fluweelzachte huid.


Anita is het afgelopen jaar uit Oekraïne naar Nederland gekomen. In Oekraïne werkte ze al in een waxsalon. Ze is heel blij dat ze dit leuke werk kan blijven doen, maar nu bij Be Silk. En wij zijn blij met haar! Haar Engels is uitstekend, haar Russisch is vloeiend. Ze suikert met de nodige ervaring en veel plezier.


Katty is in de oorlog haar thuisland Oekraïne ontvlucht en in Nederland terecht gekomen. Hoewel de oorlog verschrikkelijk is, zijn wij wel heel blij dat Katty naar Nederland is gekomen. Katty is een aanwinst voor Be Silk! Haar zachte handen maken de sugaring tot een milde behandeling, waar je nauwelijks pijn ervaart. Katty heeft een zuiver gevoel voor het leven. Dat blijkt niet alleen uit haar excellente behandelingen, maar ook uit hoe zij zorgt voor de planten bij Be Silk, want deze stralen onder haar aandacht.


Sarah is de stabiele factor in de salon. Ze is manager van de locaties in Rotterdam en Dordrecht. Voor elk probleem weet ze een oplossing te vinden. Ze behandelt je zorgvuldig en vanuit de positieve houding die ze van nature met zich meedraagt. Haar aandacht is oprecht en zuiver. Je zult verrast zijn door de mooie gesprekken die ze door de behandeling heen weeft. Sugaring is de manier om je mooier te maken en zeker wanneer Sarah dat doet.


Toen Saskia voor haar eerste behandeling bij Be Silk kwam, was ze zo geraakt door de formule dat ze dacht: hier zou ik nou met plezier kunnen werken. Dat doet ze inmiddels en naar blijkt, inderdaad met heel veel plezier! Juist om echt alle haartjes weg te halen, ook die kleintjes, daar heeft Saskia lol in. Naast natuurlijk het lekker kletsen, want ja, wie vindt dat nou niet leuk? Saskia vindt het heerlijk om je weer mooi glad en met een positief gevoel naar huis te laten gaan. Zo zie je, ze past helemaal bij Be SIlk.


Mariska werkt al langere tijd voor Be Silk achter de schermen aan de website en de social media. Nu wordt ze ook zichtbaar aan de frontlinie: ze merkt dat het suikeren is niet alleen leuk om over te schrijven, maar ook om te doen! Inmiddels heeft ze de techniek van het suikeren niet alleen in haar pen, maar ook in haar vingers zitten. Doordat ze goed bekend is met de theorie van het suikeren (dat krijg je als je er steeds over schrijft), kan ze je ook goed adviseren over huidproblemen. De fascinatie van het eindresultaat, een mooie gladde huid geeft Mariska nog meer plezier in haar werk: ze is er echt op uit om je huid zo mooi mogelijk te maken.


Miriam is de eigenaresse van Be Silk en heeft het suikeren als geen ander onder de knie. Alle medewerksters zijn door haar opgeleid, dus ze weet wat ze doet! Miriam vindt elke behandeling leuk, maar de wenkbrauwen vindt ze het leukste  om te doen. 'Het kan iemands blik zo openen en vrolijker maken. Na een wenkbrauwenwax zie je echt verschil!'
Het contact met haar klanten en medewerksters geeft haar energie. Miriam is bevlogen, sociaal, vrolijk, spiritueel en werkt snel. 


Heb je een voorkeur voor een bepaalde medewerkster?
Dan kan je dit zowel telefonisch als online aangeven bij het inplannen van jouw afspraak.

Top ervaring! Katty deed alles perfect en is heel nauwkeurig te werk gegaan.

Seda

Meer informatie over sugaring?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?