Be Silk Dordrecht

Be Silk waxsalon sinds 2012 

voor hem en haar

Dordrecht  | Voorstraat 344

In onze mooie salon in de langste winkelstraat van Dordrecht kunnen zowel dames als heren terecht voor een sugaring behandeling. Bijvoorbeeld voor de perfecte brazilian wax of mooie super gladde benen. Er zijn twee behandelruimtes met luxe behandelstoelen waarop je comfortabel ligt. Er zit zelfs verwarming in de stoel zodat je het tijdens een langere behandeling niet koud krijgt. Hoe luxe is dat?!


Bereikbaarheid

De salon is vanaf het station van Dordrecht slechts 13 minuten lopen, maar is ook met de auto goed te bereiken. Je kunt je auto parkeren in garage 'Achterom' of in garage 'Spuihaven'. Vanuit daar is het slechts enkele minuten lopen.  


Meer informatie over sugaring?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?

Medewerksters Be Silk Dordrecht

Bij Be Silk Dordrecht wordt je welkom geheten door Derkje, Katty, Mariska of Miriam. Zij helpen je graag aan een fluweelzachte huid.


Derkje werkt sinds 2023 bij Be Silk. Voorheen werkte ze in de zorg, omdat ze het fijn vindt met mensen te werken en hen te helpen. Maar daarvoor kun je dus ook heel leuk in een waxsalon werken! Derkje heeft haar nieuwe passie gevonden in het weghalen van haartjes. Ze wil je graag zo mooi mogelijk maken. Aan het eind van de behandeling zijn dan ook echt álle haartjes weg, zo secuur werkt ze. Derkje heeft een opgeruimde geest, wat zich vertaalt in een gezellige waxbeurt, waarin ze je ook nog tips mee kan geven over hoe je zo opgeruimd in het leven kunt staan.


Mariska werkt al langere tijd voor Be Silk achter de schermen aan de website en de social media. Nu wordt ze ook zichtbaar aan de frontlinie: ze merkt dat het suikeren is niet alleen leuk om over te schrijven, maar ook om te doen! Inmiddels heeft ze de techniek van het suikeren niet alleen in haar pen, maar ook in haar vingers zitten. Doordat ze goed bekend is met de theorie van het suikeren (dat krijg je als je er steeds over schrijft), kan ze je ook goed adviseren over huidproblemen. De fascinatie van het eindresultaat, een mooie gladde huid geeft Mariska nog meer plezier in haar werk: ze is er echt op uit om je huid zo mooi mogelijk te maken.


Miriam is de eigenaresse van Be Silk en heeft het suikeren als geen ander onder de knie. Alle medewerksters zijn door haar opgeleid, dus ze weet wat ze doet! Miriam vindt elke behandeling leuk, maar de wenkbrauwen vindt ze het leukste  om te doen. 'Het kan iemands blik zo openen en vrolijker maken. Na een wenkbrauwenwax zie je echt verschil!'
Het contact met haar klanten en medewerksters geeft haar energie. Miriam is bevlogen, sociaal, vrolijk, spiritueel en werkt snel. 


Heb je een voorkeur voor een bepaalde medewerkster? Dan kan je dit zowel telefonisch als online aangeven bij het inplannen van jouw afspraak.

Zojuist mijn eerste behandeling gehad. Ik ben behandeld door Sonelis, zij was erg vriendelijk, klantgericht en kwam sympathiek over.  Voordat zij mij heeft gewaxt heeft zij een uitleg gegeven hoe zij aan het werk gaat. Dit vond ik prettig. Hierdoor stond ik niet voor verrassingen.

Büsra