Be Silk Dordrecht

Be Silk waxsalon sinds 2012 

voor hem en haar

Dordrecht  | Voorstraat 344

In onze mooie salon in de langste winkelstraat van Dordrecht kunnen zowel dames als heren terecht voor een sugaring behandeling. Bijvoorbeeld voor de perfecte brazilian wax of mooie super gladde benen. Er zijn twee behandelruimtes met luxe behandelstoelen waarop je comfortabel ligt. Er zit zelfs verwarming in de stoel zodat je het tijdens een langere behandeling niet koud krijgt. Hoe luxe is dat?!


Bereikbaarheid

De salon is vanaf het station van Dordrecht slechts 13 minuten lopen, maar is ook met de auto goed te bereiken. Je kunt je auto parkeren in garage 'Achterom' of in garage 'Spuihaven'. Vanuit daar is het slechts enkele minuten lopen.  


Meer informatie over sugaring?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?

Bij Be Silk Dordrecht wordt je welkom geheten door Sonelis of Miriam. Zij helpen je graag aan een fluweelzachte huid.


Sonelis is fantastisch in alle behandelingen aangeboden door Be Silk, maar haar specialiteit is de Brazilian. Zij rust niet voordat alle (zelfs de kortste haartjes) zijn verwijderd. Sonelis heeft plezier in haar werk en vindt het gezellig om met klanten te kletsen. Ze staat bij onze klanten bekend als vrolijk, klantvriendelijk, secuur en enthousiast.
Sonelis gebruikt graag alle gereserveerde tijd om jou het perfecte resultaat te geven en je met een blij gevoel naar huis te laten gaan. Kom dus alsjeblieft op tijd!

Miriam is de eigenaresse van Be Silk en heeft het suikeren als geen ander onder de knie. Alle medewerksters zijn door haar opgeleid, dus ze weet wat ze doet! Miriam vindt elke behandeling leuk, maar de wenkbrauwen vindt ze het leukste  om te doen. 'Het kan iemands blik zo openen en vrolijker maken. Na een wenkbrauwenwax zie je echt verschil!'
Het contact met haar klanten en medewerksters geeft haar energie. Miriam is bevlogen, sociaal, vrolijk, spiritueel en werkt snel. 


Heb je een voorkeur voor een bepaalde medewerkster? Dan kan je dit zowel telefonisch als online aangeven bij het inplannen van jouw afspraak.

Zojuist mijn eerste behandeling gehad. Ik ben behandeld door Sonelis, zij was erg vriendelijk, klantgericht en kwam sympathiek over.  Voordat zij mij heeft gewaxt heeft zij een uitleg gegeven hoe zij aan het werk gaat. Dit vond ik prettig. Hierdoor stond ik niet voor verrassingen.

Büsra