MANNEN & WAXEN

Be Silk sinds 2012

Gespecialiseerde waxsalon

Harde stoppels in je schaamstreek? Ingegroeide haren in je lies? Lange haren op je rug? Harige tenen? Voel je je door die ongewenste haargroei onzeker?


Wij laten jou weer een zelfverzekerde man zijn!


Veel mannen laten hun borst, rug of billen waxen, maar de meest populaire behandeling is de Brazilian: het ontharen van de gehele schaamstreek. Ook wel bekend onder de naam Boyzilian. Bij het ontharen van de mannelijke schaamstreek worden alle haren van de penis, het scrotum, de bilnaad, de liezen, de anus en het schaambeen nauwkeurig en professioneel verwijderd.


Dat doen we (zo goed als) pijnloos. De haartjes komen pas na weken weer terug, maar dan zacht en donzig. Geen stoppels en geen ingegroeide haren meer! Een gladde, gezonde huid, waardoor je spieren beter uitkomen en je lichaam slanker lijkt.


Geniet van het heerlijk schone en frisse gevoel van een gladde huid. Niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je partner!

Super professioneel en prettig

Karel

Transpiratie

Zowel vrouwen als mannen hebben last van transpiratie. Omdat mannen vaak meer zweten dan vrouwen, is het voor hen extra effectief om het haar op bepaalde plekken te laten verwijderen door middel van waxen.


Op de behaarde plekken van het lichaam blijft het zweet hangen in de haren en op de huid. Hierdoor wordt het een broeikas van bacteriën en ontstaat er sneller een sterke transpiratiegeur. Be Silk geeft mannen een hygiënisch en verzorgd gevoel en zorgt ervoor dat je je minder druk hoeft te maken over je transpiratie en de bijbehorende geur.

Dat haar weg scheelt mij 2,2 seconde op de 100 meter zwemmen. Elke seconde telt... 

Peter

Sporters

Waxen kan jou als sporter veel voordelen bieden.
Met gladde benen heb je tijdens het fietsen of zwemmen minder weerstand en zal je sneller bewegen. Ook zijn gladde benen veel makkelijker te masseren na het sporten.

Haren op de benen zorgen ervoor dat vuil en bacteriën makkelijker blijven hangen. Mocht je een wondje hebben opgelopen tijdens het sporten genezen deze met een kleinere kans op infecties als je gladde benen hebt. 

Meest gevraagde behandelingen

Brazilian wax – €73

Alle haren van de penis, het scrotum, de bilnaad, de liezen, de anus en het schaambeen nauwkeurig en professioneel verwijderd. In overleg kun je haartjes laten staan als je dat mooier vindt. 


Brazilian wax en billen uitgebreid 'boxershort' – €99

Groeit bij jou het haar door over je billen en wil je dat ook weg? Kies dan deze brazilian wax behandeling.


Billen (geen brazilian wax) – € €32,20

Wil je alleen op je billen al het haar weg? Kies dan deze optie: je krijgt een super glad strak kontje 😉


Gehele benen – €107,70

Wist je dat je echt sneller zwemt zonder haar op je benen? Fietsen gaat ook sneller en massages gaan helemaal beter zonder haar op je benen…

Gehele rug – €73

Wanneer je rug van onder tot boven behaard is, halen we graag alles voor je weg. 


Schouders – €47

Wanneer alleen aan de bovenkant van je rug haar groeit, kies je deze optie. Wanneer je bij je rug ook de kom van je schouders (naar voren toe) mee wilt laten waxen, kies je deze optie bij je behandeling van de rug.


Onderrug – €47

Deze optie kies je wanneer alleen aan de onderkant van je rug haar groeit en je dit wilt laten verwijderen.


Buik en borst – €69

Met deze behandeling komen je borstspieren beter uit en heeft het nog meer zin om nog even te trainen voor die sixpack. Die is veel beter te zien als dat haar weg is!

Klik voor ons volledige behandelaanbod en bijbehorende prijzen hier. 

Onze uitmuntende service

Gratis tweede afspraak

Naast onze uitstekende behandelingen bieden wij ook een complete service.

Je krijgt na je eerste behandeling een pakketje met informatie over Be Silk en de do's and don'ts na je behandeling, een proefmonster van onze eigen scrub en een kortingscode voor je volgende behandeling. Boek deze bijwerksessie binnen 4 weken na je eerste behandeling en ontvang 40% korting!

 Bij deze tweede behandeling kunnen we jou echt persoonlijk advies geven. We kunnen dan zien hoeveel haar er terug is gegroeid en hoe lang dit haar is. Dat is namelijk per persoon heel verschillend. 

Je zult merken dat de tweede behandeling al veel comfortabeler voelt dan de eerste.

Wedden dat je direct een derde afspraak maakt?Goed om te weten

ONZE SUIKERSPECIALISTES

… zijn speciaal getraind om mannen goed te kunnen behandelen. Bij mannen zijn dingen nu eenmaal anders dan vrouwen. Wij weten dat. Je bent bij ons in goede handen.We werken professioneel, zorgvuldig en snel.

ONZE PRODUCTEN

… zijn allemaal natuurlijk, geschikt voor de meest gevoelige huid, dierproefvrij, in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.HOE GAAT EEN BEHANDELING?

Heel simpel: we brengen een suikerpasta aan. De suiker loopt tot in de porien van de huid en krijgt grip op het haartje. Dan trekken we de suikerpasta los in de haargroeirichting, zodat het haartje er in z’n geheel uit komt.

Ja, ik wil een zijdezachte huid!