over

over ons

Be Silk waxsalon sinds 2012

Wie

zijn wij?

Be Silk is een keten van suikerwax salons. We hebben vestigingen in Den Haag, Leiden, Rotterdam en Dordrecht. We zijn gespecialiseerd in ontharen. Dat is het enige wat we doen – en dat doen we goed.

Van over de hele wereld komen klanten naar Be Silk om gewaxt te worden: we hebben vaste klanten uit Zuid Afrika, Abu Dabi, Curacao, Aruba, India, Maleisie, die speciaal naar Be Silk komen voor hun perfecte waxbehandeling. Maar ook onze klanten uit Zuid Limburg, Belgie, Frankrijk, Duitsland vinden wij heel bijzonder. Wij voelen ons vereerd dat klanten van zo ver komen om door ons gewaxt te worden. Het is een mooi compliment te horen dat ze nergens een betere waxbehandeling hebben ervaren van bij Be Silk. Het past bij onze ambitie om de beste waxsalon ever te zijn.

Uniek aan onze waxsalon is de suikerpasta waarmee we ontharen. Dit is een zeer oude techniek die oorspronkelijk uit het Midden Oosten komt. We ontharen met deze suikerpasta. Soms gebruiken we daar strips bij, maar meestal werken we met een ‘bolletje suiker’. Dit is volgens ons de beste manier om te ontharen.

De suikerpasta maken we zelf, in ons eigen laboratorium, net als alle andere producten die we in de salon gebruiken. Zo weten we precies wat de ingredienten zijn en kunnen we ons beter inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijk bewust ondernemen.

Alle medewerkers in onze salons zijn intern opgeleid. Zo weten we zeker dat we allemaal volgens dezelfde protocollen werken. Toch is iedereen verschillend. Dat is juist goed, dat maakt dat we een krachtig team zijn. De een is handig in loepscherpe streepjes, de ander heeft een extra sterke hand voor het wegtrekken van haartjes en weer een ander is nog preciezer dan precies en rust niet voordat het laatste, bijna onzichtbare haartje ook weg is.

Natuurlijk mag je je voorkeur hebben voor een medewerker die de behandeling uitvoert. Dat is prima. Je kunt dit aangeven bij het inplannen (zowel telefonisch als online).

Dit zijn wij:

Miriam Meester

Eigenaar Be Silk

Sanne

Manager Be Silk Leiden

Merel

Suikerspecialiste

Eline

Suikerspecialiste

Sara

Suikerspecialiste

Anastasia

Suikerspecialiste

Call Now Button