Over ons

Professional waxing SINCE 2012

Luxe salon ervaring

Be Silk is niet zomaar een waxsalon. Be Silk wil de beste waxsalon van Nederland zijn. 

Of we dat zijn laat ik graag aan jou over om te beoordelen. Wij doen er ons best voor! 

Over onze salons

Al onze salons zijn gevestigd in de binnenstad en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook met de auto zijn we goed te bereiken. Er is altijd wel een parkeergarage dichtbij waardoor je slechts enkele minuten hoeft te lopen. Kijk op de pagina van de vestiging in jouw buurt naar informatie over jouw salon.  

Vanzelfsprekend zijn al onze salons voorzien van luxe comfortabele behandeltafels.

De eerste keer waxen

Wanneer je de eerste keer bij ons komt nemen we de tijd om te luisteren naar wat jij wilt en leggen we duidelijk uit hoe wij werken. Stap voor stap helpen we je door die ‘eerste keer’ heen zodat dit een goede ervaring wordt. 

Suikerontharing

Van alle manieren die er zijn om te ontharen (en echt, we hebben ze allemaal geprobeerd…) vinden wij suikerontharing de beste methode. Daarom werken wij uitsluitend met suiker. Met suiker krijg je een fluweelzachte huid en de haartjes blijven lang weg en dat is precies wat we willen! Ook is deze behandeling het minst pijnlijk. Mits goed uitgevoerd natuurlijk, maar daar kun je bij ons op rekenen!

Over onze medewerkers

Wij zijn niet alleen goed voor onze klanten, maar ook voor ons personeel. Daarom is er weinig verloop en kun jij steeds door dezelfde medewerkster geholpen worden. Dat is wel zo fijn!

Suikerpasta

Uniek aan onze waxsalon is de suikerpasta waarmee we ontharen. Waxen met suiker is een zeer oude techniek die oorspronkelijk uit het Midden Oosten komt. Wanneer we ontharen met deze suikerpasta gebruiken we daar soms strips bij, maar meestal werken we met een ‘bolletje suiker’. Dit is volgens ons de beste manier om te ontharen.


De suikerpasta maken we zelf in ons eigen laboratorium. Dat geldt voor alle producten die we in de salon gebruiken. Zo weten we precies wat de ingrediënten zijn en kunnen we ons beter inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijk bewust ondernemen.


Expertise

Alle medewerksters in onze salons zijn intern opgeleid. Zo weten we zeker dat we allemaal volgens dezelfde protocollen werken.

In basis werkt iedereen hetzelfde, maar toch zijn we allemaal verschillend. 


De één is handig in haarscherpe streepjes, de ander heeft een extra sterke hand voor het wegtrekken van de kleine haartjes en weer een ander is nog preciezer dan precies en rust niet voordat het laatste bijna onzichtbare haartje ook weg is. 


Heb je een voorkeur voor een bepaalde medewerkster? Dan kan je dit zowel telefonisch als online aangeven bij het inplannen van jouw afspraak.

De dames van Be Silk nemen ruim de tijd om in alle rust en privacy de behandelingen uit te voeren. Ook bij het verzetten of plannen van een nieuwe afspraak denken ze mee. Al jaren een zeer tevreden klant!

Cherish

Onze uitmuntende service

Naast onze uitstekende behandelingen bieden wij ook een complete service.
Dat begint al gelijk de eerste keer dat je komt waxen.

Je krijgt na je eerste behandeling een tasje met informatie over Be Silk en de do's and don'ts na je behandeling, een proefmonster van onze eigen scrub en een kortingscode voor je volgende behandeling. Boek deze bijwerksessie binnen 4 weken na je eerste behandeling en ontvang 40% korting!

Wij willen je graag een goed en persoonlijk advies geven. Dat is de eerste keer lastig, omdat we je haargroei dan nog niet goed kunnen beoordelen. Tijdens je tweede behandeling kunnen we je haargroei bekijken en je goed adviseren. We weten dan of het voor jou goed is om één keer in de drie, vier, vijf of zes weken terug te komen. 

Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Prijzen van onze meest geboekte behandelingen

Brazilian wax   €58

We halen de haartjes aan de voor-, onder- en achterkant weg. Aan de voorkant mag je natuurlijk een driehoekje of streepje laten staan.

Gezicht  Vanaf €17,95

Wenkbrauwen, bovenlip en/of kin. We halen al het ongewenste haar in je gezicht weg. 


Benen  Vanaf €53,20

We maken je onder-, boven- of gehele benen superglad. Vanzelfsprekend vergeten we de tenen niet.  

Armen  €47

De armen inclusief handen en vingers.


Verschillende combinatiedeals  Vanaf €27

Combineer verschillende behandelingen en profiteer zo van een aantrekkelijke korting!


Studentenkorting

Studenten dienen hiertoe een geldige studentenkaart te overleggen en jonger dan 30 jaar te zijn.