Samen werken aan een 
mooie en duurzame wereld

Zorg voor onze planeet

De wake-up calls om zorgvuldig om te gaan met onze planeet worden steeds indringender. Gelukkig groeit bij ons allen het bewustzijn. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker.
Fijn om te weten dat Be Silk hier ook bewust mee bezig is!

Om goed voor ons lichaam te zorgen maken we het liefst gebruik van de kracht en schoonheid van de natuur. We willen geen belastende, chemische troep op ons lichaam gebruiken of een bijdrage leveren aan de plastic soep in de oceaan. 

Als afval hebben we suiker, water, haar en wat papier. Dat is allemaal natuurlijk, afbreekbaar en niet belastend voor het milieu.

Ontharen bij Be Silk is een zeer duurzame ontharing, omdat wij ontharen met natuurlijke producten. De producten die we gebruiken in onze salons produceren we zelf. We hebben ons eigen laboratorium waar we de ontharingssuiker, de lotions en de scrubs maken.
Onze producten zijn handgemaakt, met liefde voor het vak.
 100% natuurlijke ingrediënten


Fairtrade inkopen van vrouwen uit Marokko


Gemaakt in ons eigen lab in Nederland

Ons laboratorium

Ons laboratorium is onlangs in gebruik genomen en daar zijn we enorm trots op!
Alles is erop gericht om zo duurzaam mogelijk te werken. We maken gebruik van zonne-energie door de panelen op het dak. We verwarmen middels een warmtepomp en hebben de ruimte optimaal geïsoleerd. Zo is duurzaamheid niet een verzameling hoogdravende woorden, maar onze dagelijkse realiteit.


Eerlijk

Wanneer we producten inkopen kijken we naar de herkomst. We maken gebruik van
fairtrade concepten om bijvoorbeeld arganolie in te kopen. Arganolie komt uit Marokko en wordt van oudsher gemaakt door vrouwen. Dit proces is zo bijzonder dat het zelfs op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Doordat wij het fairtrade inkopen komt de opbrengst van de olie terecht bij de vrouwen die deze olie maken. Zij kunnen daardoor zelfstandig en onafhankelijk zijn. Jij levert hieraan een bijdrage, gewoon door bij ons te komen waxen!