Be Silk Rotterdam

Be Silk waxsalon sinds 2012 

voor hem en haar

Rotterdam | Jufferstraat 96

In onze luxe salon in Rotterdam kunnen zowel dames als heren terecht voor een sugaring behandeling. Bijvoorbeeld voor de perfecte brazilian wax of mooie super gladde benen.
Er zijn twee behandelruimtes met luxe behandelstoelen waarop je comfortabel ligt. Er zit zelfs verwarming in de stoel zodat je het tijdens een langere behandeling niet koud krijgt.
Hoe luxe is dat?!


Bereikbaarheid

Door de centrale ligging van de salon is het vanaf metrostation Blaak of Beurs slechts enkele minuten lopen naar de salon. Mocht je liever met de auto willen komen dan kan je je auto het makkelijkste in parkeergarage 'De Boompjes' kwijt.Ik ben zo fijn op mijn gemak gesteld en tijdens de behandeling heb ik mij geen één keer ongemakkelijk gevoeld. Het resultaat was boven mijn verwachtingen uitgekomen. Ik ga zeker terug!

Vera

Meer informatie over sugaring?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?

Medewerksters Be Silk Rotterdam

Bij Be Silk Rotterdam wordt je welkom geheten door Anita, Derkje, Katty, Sarah of Miriam.
Zij helpen je graag aan een fluweelzachte huid.


Anita is uit Oekraïne naar Nederland gekomen. In Oekraïne werkte ze al in een waxsalon. Ze is heel blij dat ze dit leuke werk kan blijven doen, maar nu bij Be Silk. En wij zijn blij met haar! Haar Engels is uitstekend, haar Russisch is vloeiend. Ze suikert met de nodige ervaring en veel plezier.


Derkje werkt sinds 2023 bij Be Silk. Voorheen werkte ze in de zorg, omdat ze het fijn vindt met mensen te werken en hen te helpen. Maar daarvoor kun je dus ook heel leuk in een waxsalon werken! Derkje heeft haar nieuwe passie gevonden in het weghalen van haartjes. Ze wil je graag zo mooi mogelijk maken. Aan het eind van de behandeling zijn dan ook echt álle haartjes weg, zo secuur werkt ze. Derkje heeft een opgeruimde geest, wat zich vertaalt in een gezellige waxbeurt, waarin ze je ook nog tips mee kan geven over hoe je zo opgeruimd in het leven kunt staan.


Miriam is de eigenaresse van Be Silk en heeft het suikeren als geen ander onder de knie. Alle medewerksters zijn door haar opgeleid, dus ze weet wat ze doet! Miriam vindt elke behandeling leuk, maar de wenkbrauwen vindt ze het leukste  om te doen. 'Het kan iemands blik zo openen en vrolijker maken. Na een wenkbrauwenwax zie je echt verschil!'
Het contact met haar klanten en medewerksters geeft haar energie.
Miriam is bevlogen, sociaal, vrolijk, spiritueel en werkt snel. 


Heb je een voorkeur voor een bepaalde medewerkster? Dan kan je dit zowel telefonisch als online aangeven bij het inplannen van jouw afspraak.