Be Silk Rotterdam

Be Silk waxsalon sinds 2012 

voor hem en haar

Rotterdam | Jufferstraat 96

In onze luxe salon in Rotterdam kunnen zowel dames als heren terecht voor een sugaring behandeling. Bijvoorbeeld voor de perfecte brazilian wax of mooie super gladde benen.
Er zijn twee behandelruimtes met luxe behandelstoelen waarop je comfortabel ligt. Er zit zelfs verwarming in de stoel zodat je het tijdens een langere behandeling niet koud krijgt.
Hoe luxe is dat?!


Bereikbaarheid

Door de centrale ligging van de salon is het vanaf metrostation Blaak of Beurs slechts enkele minuten lopen naar de salon. Mocht je liever met de auto willen komen dan kan je je auto het makkelijkste in parkeergarage 'De Boompjes' kwijt.Ik ben zo fijn op mijn gemak gesteld en tijdens de behandeling heb ik mij geen één keer ongemakkelijk gevoeld. Het resultaat was boven mijn verwachtingen uitgekomen. Ik ga zeker terug!

Vera

Medewerksters Be Silk Rotterdam

Bij Be Silk Rotterdam word je welkom geheten door Anita, Katty, Sarah of Miriam.
Zij helpen je graag aan een fluweelzachte huid.


Anita is uit Oekraïne naar Nederland gekomen. In Oekraïne werkte ze al in een waxsalon. Ze is heel blij dat ze dit leuke werk kan blijven doen, maar nu bij Be Silk. En wij zijn blij met haar! Haar Engels is uitstekend, haar Russisch is vloeiend. Ze suikert met de nodige ervaring en veel plezier.


Katty is in de oorlog haar thuisland Oekraïne ontvlucht en in Nederland terecht gekomen. Hoewel de oorlog verschrikkelijk is, zijn wij wel heel blij dat Katty naar Nederland is gekomen. Katty is een aanwinst voor Be Silk! Haar zachte handen maken de sugaring tot een milde behandeling, waar je nauwelijks pijn ervaart. Katty heeft een zuiver gevoel voor het leven. Dat blijkt niet alleen uit haar excellente behandelingen, maar ook uit hoe zij zorgt voor de planten bij Be Silk, want deze stralen onder haar aandacht.


Sarah is de stabiele factor in de salon. Ze is manager van de locaties in Rotterdam en Dordrecht. Voor elk probleem weet ze een oplossing te vinden. Ze behandelt je zorgvuldig en vanuit de positieve houding die ze van nature met zich meedraagt. Haar aandacht is oprecht en zuiver. Je zult verrast zijn door de mooie gesprekken die ze door de behandeling heen weeft. Sugaring is de manier om je mooier te maken en zeker wanneer Sarah dat doet.


Miriam is de eigenaresse van Be Silk en heeft het suikeren als geen ander onder de knie. Alle medewerksters zijn door haar opgeleid, dus ze weet wat ze doet! Miriam vindt elke behandeling leuk, maar de wenkbrauwen vindt ze het leukste  om te doen. 'Het kan iemands blik zo openen en vrolijker maken. Na een wenkbrauwenwax zie je echt verschil!'
Het contact met haar klanten en medewerksters geeft haar energie.
Miriam is bevlogen, sociaal, vrolijk, spiritueel en werkt snel. 


Heb je een voorkeur voor een bepaalde medewerkster? Dan kan je dit zowel telefonisch als online aangeven bij het inplannen van jouw afspraak.

Meer informatie over sugaring?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?