Be Silk Rotterdam

Be Silk waxsalon sinds 2012 

voor hem en haar

In onze luxe salon in Rotterdam kunnen zowel dames als heren terecht voor een sugaring behandeling. Bijvoorbeeld voor de perfecte brazilian wax of mooie super gladde benen.
Er zijn twee behandelruimtes met luxe behandelstoelen waarop je comfortabel ligt. Er zit zelfs verwarming in de stoel zodat je het tijdens een langere behandeling niet koud krijgt.
Hoe luxe is dat?!


Bereikbaarheid

Door de centrale ligging van de salon is het vanaf metrostation Blaak of Beurs slechts enkele minuten lopen naar de salon. Mocht je liever met de auto willen komen dan kan je je auto het makkelijkste in parkeergarage 'De Boompjes' kwijt.Ik ben zo fijn op mijn gemak gesteld en tijdens de behandeling heb ik mij geen een keer ongemakkelijk gevoeld. Het resultaat was boven mijn verwachtingen uitgekomen. Ik ga zeker terug!

Vera

Meer informatie over sugaring?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?

Bij Be Silk Rotterdam wordt je welkom geheten door Anna, Daphne of Miriam. Zij helpen je graag aan een fluweelzachte huid.


Anna is het afgelopen jaar uit  Oekraïne naar Nederland gekomen. In  Oekraïne werkte ze al in een waxsalon. Ze is heel blij dat ze dit leuke werk kan blijven doen, maar nu bij Be Silk. En wij zijn blij met haar! Haar Engels is uitstekend, haar Russisch is vloeiend. Ze suikert met de nodige ervaring en veel plezier.


Daphne is een oude bekende bij Be Silk. Met tussenposes werkt ze al een flink aantal jaren bij Be Silk. Daphne combineert het werken bij Be Silk met haar studie en  is daarnaast ook nog  af en toe druk met stages. Wij zijn altijd weer blij wanneer we haar kunnen inroosteren, want ze werkt met de nodige ervaring, zorgvuldig en snel.


Miriam is de eigenaresse van Be Silk en heeft het suikeren als geen ander onder de knie. Alle medewerksters zijn door haar opgeleid, dus ze weet wat ze doet! Miriam vindt elke behandeling leuk, maar de wenkbrauwen vindt ze het leukste  om te doen. 'Het kan iemands blik zo openen en vrolijker maken. Na een wenkbrauwenwax zie je echt verschil!'
Het contact met haar klanten en medewerksters geeft haar energie.
Miriam is bevlogen, sociaal, vrolijk, spiritueel en werkt snel. 


Heb je een voorkeur voor een bepaalde medewerkster? Dan kan je dit zowel telefonisch als online aangeven bij het inplannen van jouw afspraak.