Be Silk Den Haag

Be Silk waxsalon sinds 2012 

voor hem en haar

Den Haag | Molenstraat 45

Vlakbij paleis Noordeinde, in één van de mooiste stukjes van Den Haag, kun je onze luxe salon vinden. Hier kunnen zowel dames als heren terecht voor een sugaring behandeling. Bijvoorbeeld voor de perfecte brazilian wax of mooie super gladde benen.
Er zijn twee ruimtes met luxe behandelstoelen waarop je comfortabel ligt. Er zit zelfs verwarming in de stoel zodat je het tijdens een langere behandeling niet koud krijgt. Hoe luxe is dat?!


Bereikbaarheid

Door de centrale ligging is de salon makkelijk te bereiken. Station Den Haag Centraal is slechts 20 minuten lopen, maar pak je vanaf het station de tram is het slechts enkele minuten.
Ook kun je ons met de auto goed bereiken. Je kunt je auto parkeren in garage 'Noordeinde' of in de 'Torengarage'.


Mijn eerste keer brazilian wax bij Be Silk in Den Haag. Ik werd vriendelijk ontvangen en behandeld. Er werd duidelijk verteld wat me te wachten stond en ik ben blij met het resultaat!

Linda

Meer informatie over sugaring?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?

Medewerksters Be Silk Den Haag

Bij Be Silk Den Haag wordt je welkom geheten door Katty, Lonneke, Marly of Miriam. Zij helpen je graag aan een fluweelzachte huid. Voor deze vestiging zijn we druk bezig met nieuwe enthousiaste medewerkers opleiden.


Marly werkt al jaren als waxspecialiste. Ze komt uit Brazilië en heeft daar het vak geleerd. Nu werkt ze bij Be Silk. Ze vindt het heerlijk om klanten een mooie gladde huid te bezorgen. Nederlands is niet haar eerste taal, ze spreekt vloeiend Portugees. Haar waxtechniek is zeer ervaren. Klanten omschrijven haar als een hele lieve vrouw.


Miriam is de eigenaresse van Be Silk en heeft het suikeren als geen ander onder de knie. Alle medewerksters zijn door haar opgeleid, dus ze weet wat ze doet! Miriam vindt elke behandeling leuk, maar de wenkbrauwen vindt ze het leukste  om te doen. 'Het kan iemands blik zo openen en vrolijker maken. Na een wenkbrauwenwax zie je echt verschil!'
Het contact met haar klanten en medewerksters geeft haar energie.
Miriam is bevlogen, sociaal, vrolijk, spiritueel en werkt snel. 


Heb je een voorkeur voor een bepaalde medewerkster? Dan kan je dit zowel telefonisch als online aangeven bij het inplannen van jouw afspraak.