Be Silk Den Haag

Be Silk waxsalon sinds 2012 

voor hem en haar

Den Haag | Molenstraat 45

Vlakbij paleis Noordeinde, in één van de mooiste stukjes van Den Haag, kun je onze luxe salon vinden. Hier kunnen zowel dames als heren terecht voor een sugaring behandeling. Bijvoorbeeld voor de perfecte brazilian wax of mooie super gladde benen.
Er zijn twee ruimtes met luxe behandelstoelen waarop je comfortabel ligt. Er zit zelfs verwarming in de stoel zodat je het tijdens een langere behandeling niet koud krijgt. Hoe luxe is dat?!


Bereikbaarheid

Door de centrale ligging is de salon makkelijk te bereiken. Station Den Haag Centraal is slechts 20 minuten lopen, maar pak je vanaf het station de tram is het slechts enkele minuten.
Ook kun je ons met de auto goed bereiken. Je kunt je auto parkeren in garage 'Noordeinde' of in de 'Torengarage'.


Mijn eerste keer brazilian wax bij Be Silk in Den Haag. Ik werd vriendelijk ontvangen en behandeld. Er werd duidelijk verteld wat me te wachten stond en ik ben blij met het resultaat!

Linda

Medewerksters Be Silk Den Haag

In onze prachtige salon in Den Haag word je welkom geheten door Anne, Maria, Janna,
Lonneke, Fenne, Jody, Sophie, Hanna, Olivia of Miriam.
Zij helpen je graag aan een fluweelzachte huid.

Anne is manager van onze locaties in Leiden en Den Haag. Anne is voor haar plezier komen werken bij Be Silk. Ze is een stralende persoonlijkheid. Ze geeft je niet alleen een mooie gladde huid, maar ook een warme lach mee in de behandeling. Je bent bij Anne in goede handen. Ze werkt secuur en snel.


Maria studeert bijna af en werkt ondertussen bij Be Silk, een leuke combinatie van Brains en Beauty. Ze is een ervaren suikerspecialiste en heeft zich ook gespecialiseerd in huidverzorging. Ze werkt zeer zorgvuldig en kan je gelijk een goed advies geven wanneer je huid wat problemen veroorzaakt.


Jong geleerd is oud gedaan - Janna is ooit begonnen als onze jongste medewerkster ooit, inmiddels is ze niet meer weg te denken bij Be Silk. Met alle opgedane ervaring is ze nu een vertrouwde en ervaren suikerspecialiste die haar hand niet omdraait voor een excellente behandeling. Janna werkt snel, goed en behoorlijk pijnloos.


Voor Lonneke is sugaring een leuke bijbaan naast haar andere werk. Be Silk is voor haar een oase van ontspanning, waarin ze er plezier in heeft om je helemaal smooth weer de deur uit te laten gaan. En eerlijk is eerlijk, Lonneke suikert als een pro. Je bent superglad als zij bezig is geweest. Tegelijkertijd spat de gezelligheid ervan af. De vrolijke lach van Lonneke is heel aanstekelijk!


Voor Fenne is werken bij Be Silk een bijbaan naast haar studie. Haar ritme van studeren, tentamens en papers schrijven onderbreekt ze wekelijks door haar vaste klanten blij te maken met een gladde huid. Ze werkt precies, zorgvuldig en heeft haar specialisatie voor een brazilian wax.


Jody is een van onze meest flexibele medewerkers. Ze werkt in verschillende vestigingen, op verschillende dagen en tijden. Haar zachte handen maken de behandeling zo pijnloos mogelijk. Jody zorgt goed voor je. Ze haalt niet alleen de haartjes weg, maar geeft je ook een goed advies over de verzorging van je huid.


Sophie heeft grootse dromen voor haar toekomst en is zo slim om deze alvast bij Be Silk in te zetten. Ze suikert, maar maakt ook de meest hilarische TikTok-filmpjes. Deze kan ze alvast in haar portfolio stoppen voor haar dromen en ambities. En ondertussen suikert ze met veel plezier!


Ook voor Hanna is suikeren een bijbaan naast haar ‘gewone werk’. Zo heeft ze de ideale combinatie van werken met haar hoofd en werken met haar handen - allebei leuk! Je vindt in Hanna een intelligente dame die het leuk vindt een mooi gesprek te voeren, terwijl ze je mooier maakt. Zij zorgt er ondertussen in alle rust voor dat echt alle haartjes weggehaald worden.


Olivia is een slimme dame die haar studie combineert met werken bij Be Silk (en nog een heleboel andere dingen). Sugaring vindt ze geweldig, vooral omdat het haar lukt om echt alle haartjes goed weg te krijgen. Haar enthousiasme en vrolijkheid maken haar tot een super gezellige medewerkster.


Miriam is de eigenaresse van Be Silk en heeft het suikeren als geen ander onder de knie. Alle medewerksters zijn door haar opgeleid, dus ze weet wat ze doet! Miriam vindt elke behandeling leuk, maar de wenkbrauwen vindt ze het leukste om te doen. 'Het kan iemands blik zo openen en vrolijker maken. Na een wenkbrauwenwax zie je echt verschil!'
Het contact met haar klanten en medewerksters geeft haar energie.
Miriam is bevlogen, sociaal, vrolijk, spiritueel en werkt snel. 


Heb je een voorkeur voor een bepaalde medewerkster?
Dan kan je dit zowel telefonisch als online aangeven bij het inplannen van jouw afspraak.

Meer informatie over sugaring?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?