Prijzen

We werken zorgvuldig en nemen graag de tijd voor je.
Daar hangt een prijskaartje aan.

Brazilian

wax

€ 58

Dames

Een perfect uitgevoerde brazilian wax.

We halen de haartjes aan de voor-, onder- en achterkant weg. Aan de voorkant mag je natuurlijk een driehoekje of streepje laten staan.

Na afloop verzorgen we de huid met onze verzachtende, verzorgende lotion. Je verlaat de salon met een perfecte en fluweelzachte huid.


Brazilian wax & oksels

€ 80
Dames

Een perfect uitgevoerde brazilian wax.

De voor-, onder- en achterkant zijn inbegrepen bij deze behandeling. Je kunt kiezen voor alle haartjes weg, een driehoekje of een streepje.

Daarnaast maken we je oksels helemaal glad.

Natuurlijk sluiten we hier ook af met onze befaamde lotion.


Brazilian wax, oksels & benen

€ 125

Dames

Prijsinformatie

We halen al het ongewenste lichaamshaar weg, van je wenkbrauwen tot je tenen. Hieronder kan je de prijs vinden van jouw gewenste behandeling. Wij bieden studenten een korting aan. Zij dienen hiertoe een geldige studentenkaart te overleggen en jonger dan 30 jaar te zijn. De prijzen van de behandelingen voor mannen (en mannelijke studenten) zijn iets hoger dan voor dames (en studentes). Dit komt omdat mannen meer haar hebben en we dus langer met hun behandeling bezig zijn.

Vaste klanten

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen.

Wanneer je als vaste klant in de salon komt krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de VIP status.

En VIP’s hebben een streepje voor!

Ben je VIP dan krijg je sowieso 10% korting op je behandeling, maar er is meer!

We doen voor jou nog meer ons best om je te kunnen helpen. Mocht het een keer gebeuren dat je een afspraak moet verzetten en onze agenda zit helemaal vol, dan gaan we speciaal voor jou buiten onze agenda om kijken wat we kunnen doen.
We beginnen wat eerder, werken wat langer door of nemen korter pauze. Zo proberen we voor jou in die week toch nog een afspraak in te kunnen plannen.

Voor de studenten die naar onze salon komen (en nu profiteren van onze studentenkorting) hebben we ook goed nieuws! Als je bent afgestudeerd kom je direct in ons VIP programma.