Prijzen

We werken graag zorgvuldig, we nemen de tijd voor je en zorgen ervoor dat je weer helemaal tevreden naar huis gaat. Daar hangt een prijskaartje aan.

INfo

Prijsinformatie

Wij bieden studenten een korting aan. Zij dienen hiertoe een geldige studentenkaart te overleggen en jonger dan 30 jaar te zijn.

Voor mannen  (en mannelijke studenten) zijn de prijzen iets hoger dan voor dames (en studentes). Dit komt omdat mannen meer haar hebben en we dus langer met hun behandeling bezig zijn.

We halen al het ongewenste lichaamshaar weg, van je wenkbrauwen tot je tenen. In de prijslijst kun je terugvinden hoe duur jouw behandeling is. 

 

Brazilian wax eerste keer

Deze behandeling plan je in wanneer je nog niet eerder bij ons in de salon geweest bent. 

Ook als je al vaker een brazilian wax hebt gehad in een andere salon.

We hebben dan iets meer tijd om je alles uit te leggen (sugaring is echt anders dan waxen).

Ook kunnen we je goed informeren over onze gratis bijwerksessie!

Brazilian wax en deel bovenbenen

Wanneer jouw bikinilijn ver doorloopt over je bovenbenen, of wanneer er op de achterkant van je bovenbenen irritant lange haartjes zitten, is deze behandeling ideaal. 

Je krijgt een perfecte brazilian wax, die mooi glad doorloopt naar je bovenbenen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, je komt helemaal verzorgd voor de dag!

Het zou zonde zijn voor die paar haartjes je hele bovenbenen erbij te boeken, maar het is ook zonde wanneer die ‘paar’ irritante haartjes blijven zitten. Dan is deze tussenoplossing perfect!

Brazilian wax driewekelijks

Deze behandeling is ideaal wanneer je begint met waxen: na drie weken ben je die doorgekomen haartjes echt wel zat en wil je ze weg hebben. Het is minder werk, want het zijn minder haartjes. Dus zijn we sneller klaar. Dus ben jij goedkoper uit.

Wanneer je strak elke drie weken gaat waxen, is je huid altijd goed verzorgd. Kun je elke dag naar het strand. Hoef je niet in paniek te raken wanneer je vriendje opeens langs komt. Is het geen probleem als je nichtje met jou naar het zwembad wil.

De haargroei zal minder worden. Dus er komt een moment dat wij je adviseren om er langer tussen te laten, om een beter resultaat te krijgen. Maar in het begin is dit ideaal!

Brazilian + billen

Bij een brazilian wax halen we ook aan de achterkant de haartjes weg die in je bilspleet zitten. Dat hoort erbij.

Sommige dames en veel heren hebben wat meer haar (zoals ikzelf, hahaha), het loopt dan over je hele billen naar je bovenbenen. En natuurlijk wil je die ook graag weg! Dan plan je los je billen bij je brazilian wax. 

Bikinilijn

Bij je bikinilijn halen we die haartjes weg die buiten je bikinibroekje vallen.

Je mag een heel klein broekje aantrekken, zodat we veel haartjes aan de voorkant weghalen 😉

Bij een bikinilijn halen we niet de haartjes op je schaamlippen weg. Ook de achterkant wordt niet behandeld. 

Wel halen we in je liezen aan de onderkant de haartjes weg, tot aan je billen.

Je kunt deze behandeling ook inplannen wanneer je een brazilian wax te ‘eng’ vindt: je kunt dan langzaam wennen. We kunnen elke keer een beetje meer weghalen, zodat je toe groeit naar een brazilian wax. 

Bikinilijn en string

Bij deze behandeling halen we aan de voorkant alle haartjes weg die buiten je bikinibroekje vallen. Ook halen we aan de achterkant de haartje weg uit de bilspleet.

Het verschil met een brazilian wax, is dat we niet de haartjes weghalen van je schaamlippen.

Call Now Button