Alles wat je wilt weten

over ontharen, sugaring en Be Silk


Nieuws, aanbiedingen & acties, tips & trics, leuke feitjes,
salonperikelen, do & don’ts. Je vindt het hier allemaal.

Over ons

Be Silk is een keten van suikerwax salons. We hebben vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Leiden en Dordrecht. Wij zijn gespecialiseerd in ontharen.

Dat is het enige wat we doen – en dat doen we goed.

Van over de hele wereld komen klanten naar Be Silk om gewaxt te worden: we hebben vaste klanten uit Zuid Afrika, Abu Dabi, Curacao, Aruba, India, Maleisie, die speciaal naar Be Silk komen voor hun perfecte waxbehandeling. Maar ook onze klanten uit Zuid Limburg, Belgie, Frankrijk, Duitsland vinden wij heel bijzonder. Wij voelen ons vereerd dat klanten van zo ver komen om door ons gewaxt te worden. Het is een mooi compliment te horen dat ze nergens een betere waxbehandeling hebben ervaren dan bij Be Silk. Het past bij onze ambitie om de beste waxsalon ooit te zijn.

Strippenkaart bovenlip

Nieuws!!

We introduceren de strippenkaart voor het suikeren van je bovenlip.

Tien keer suikeren voor slechts €150,-. Dit is maar liefst een korting van 16%!

Maak telefonisch of via de site een afspraak en koop voordelig de strippenkaart in onze salon.

Workshop

Bovenlip Suikeren

Op donderdagavond 14 december om 19.30 uur is er een workshop bovenlip waxen in onze vestiging in Leiden.

In deze workshop leer je hoe je zelf thuis je bovenlip kunt suikeren, zoals wij dat ook in de salon doen. Maar hoeveel fijner is het om het zelf te kunnen?

Zelf je bovenlip suikeren is goedkoper. Een ander bijkomend voordeel is dat als je thuis 's avonds waxt, je huid 's nachts de tijd heeft om rustig bij te komen. 

 
Behalve dat we je de techniek van je eigen bovenlip suikeren leren, krijg je ook een DIY-kit zodat je thuis verder kunt. In deze DIY-kit zit alles wat je nodig hebt om thuis professioneel te kunnen suikeren. Het zijn exact dezelfde producten als we in de salon gebruiken.
 

De kosten voor deze workshop zijn €75,-. Dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers, de benodigheden tijdens de workshop, onze DIY-kit en niet onbelangrijk; een avond gezelligheid!


Wil je je aanmelden voor deze workshop? Stuur een mail naar miriam@besilk.nl of meld je aan in de salon. Je krijgt een bevestiging terug wanneer je erbij bent. Vol = vol.  

Hier heb je de rest van je leven profijt van!

DIY Bovenlip Suikeren

Ben je benieuwd hoe je zelf je bovenlip kan suikeren? Eline laat je zien hoe je dat het beste kan doen.

Podcast 'Het is maar haar'

We hebben leuk nieuws!

Miriam kan niet alleen fantastisch ontharen, maar ze kan ook fantastisch vertellen! Grappig, leerzaam, kwetsbaar, open en eerlijk. Miriam vertelt je onder andere over haar eigen ervaringen met (ont)haren op een herkenbare en grappige manier. Ook gaat ze in gesprek met mensen over hun kijk op het vrouwelijk lichaam en ontharen.

Elke week een nieuwe aflevering online!


'Het is maar Haar' de podcast van Miriam Meester


Do's and Don'ts

DO'S

 • Het is verstandig om je na de waxbehandeling alleen te wassen met water.
 • Laat na de behandeling je huid rusten. Dus niet krabbelen of peuteren!
 • Om je huid goed te verzorgen raden wij aan je aan om je lichaam 2x per week te scrubben en je huid dagelijks in te smeren met bodylotion. Behalve op de dag van en na de waxbehandeling.
 • Na een behandeling van de intieme zones is het aan te raden om katoenen ondergoed te dragen.
 • Als je een behandeling hebt gehad, verzorgen wij je huid met verscheidene producten. Geef deze producten de tijd om in te trekken.
 • Vergeet niet op tijd een nieuwe afspraak in te plannen!

DON’TS

De lijst van don’ts gaat voornamelijk over de eerste dag(en) na de waxbehandeling. Wanneer je net gesuikerd bent staan de haarschachten volledig open. Het duurt dan tussen de 24 en 36 uur voordat deze weer gesloten zijn.
Dan zijn er een aantal dingen die je beter niet kunt doen:

 • Zwemmen in binnen of buiten water.
 • Sporten.
 • Deodorant gebruiken (wanneer de oksels zijn behandeld).
 • Zonnebanken, zonnebaden of naar de sauna gaan.
 • Geparfumeerde producten gebruiken.
 • Knellend of synthetisch ondergoed dragen.
 • Je huid scrubben, wacht hier minstens drie dagen mee!
 • Make-up dragen na gezichtsontharing.
 • Wassen met zeep.


Wanneer je bij Be Silk bent geweest voor gezichtsontharing hebben wij verschillende mineraal make-up producten waarmee we de eventuele rode vlekjes mooi mee kunnen wegwerken. Dit brengen wij gratis en voor niets aan, zodat je weer blij en mooi de deur uit kan gaan

Ja, ik wil een zijdezachte huid!