Alles wat je wilt weten

over ontharen, sugaring en Be Silk


Nieuws, aanbiedingen & acties, tips & trics, leuke feitjes,
salonperikelen, do & don’ts. Je vindt het hier allemaal.

Lancering van de podcast 'Het Is Maar Haar'

13-01-2023
9.00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

We hebben leuk nieuws!

Miriam kan niet alleen fantastisch ontharen, maar ze kan ook fantastisch vertellen! Grappig, leerzaam, kwetsbaar, open en eerlijk. Miriam vertelt je onder andere over haar eigen ervaringen met (ont)haren op een herkenbare en grappige manier. Elke week een nieuwe aflevering online!


Dit vrolijke feit gaan we natuurlijk vieren! Aanstaande vrijdag worden onze klanten in al onze salons feestelijk verwelkomt en staat er iets lekkers klaar. Vier de lancering van de leukste podcast met ons mee!


'Het is maar Haar' de podcast van Miriam Meester. De trailer is nu al te beluisteren via Spotify en vanaf vrijdag 13 januari 9.00 uur staan de eerste drie afleveringen online.


In januari en februari bieden wij al onze klanten een gratis okselbehandeling aan in combinatie met een brazilian wax (zowel voor vrouwen als mannen). Op deze manier kun je ervaren of het ontharen van je oksels met suiker voor jou ook fijn is. 


Het voordeel van je oksels ontharen met suiker is dat er geen 'grijze' gloed over je oksels komt. De 'grijze' gloed zijn de haartjes die niet volledig, dus met wortel en al, zijn verwijderd. Door je oksels met suiker te ontharen trek je ook de wortel uit de huid waardoor het veel langer duurt voordat de haren terug groeien. De haren die terug komen zijn dunner en ingegroeide haartjes zijn verleden tijd! Ook hoef je minder deodorant te gebruiken. Voor mensen met een donkere huid is het bijkomende voordeel dat de hyperpigmentatie, die kan voorkomen, verdwijnt.  

Je betaalt eenmalig een bedrag en je komt zo vaak als je wilt!

Als je blij bent en de voordelen van je oksels suikeren hebt ervaren (wat wij natuurlijk verwachten ;-)) dan kan je een okselabonnement afsluiten. Je betaalt dan eenmalig €297,50 (dames) of €335,- (heren) en je mag de rest van het jaar zo vaak langs komen als je wilt!
 

We hebben maar beperkt plek, dus laat vrijblijvend je naam op de oksellijst zetten zodat jij gegarandeerd van deze aanbieding gebruik kan maken! Kosteloos annuleren kan altijd nog. Vol =Vol


Als je een afspraak boekt, boek dan een combinatiedeal brazilian met oksels of twee losse (aaneensluitende) afspraken. Zo hebben we genoeg tijd om jou aan een fluweelzachte en haarloze huid te helpen.


DO'S

 • Het is verstandig om je na de waxbehandeling alleen te wassen met water.
 • Laat na de behandeling je huid rusten. Dus niet krabbelen of peuteren!
 • Om je huid goed te verzorgen raden wij aan je aan om je lichaam 2x per week te scrubben en je huid dagelijks in te smeren met bodylotion. Behalve op de dag van en na de waxbehandeling.
 • Na een behandeling van de intieme zones is het aan te raden om katoenen ondergoed te dragen.
 • Als je een behandeling hebt gehad, verzorgen wij je huid met verscheidene producten. Geef deze producten de tijd om in te trekken.
 • Vergeet niet op tijd een nieuwe afspraak in te plannen!

DON’TS

De lijst van don’ts gaat voornamelijk over de eerste dag(en) na de waxbehandeling. Wanneer je net gesuikerd bent, staan de haarschachten volledig open, het duurt dan tussen de 24 en 36 uur voordat deze weer gesloten zijn.
Dan zijn er een aantal dingen die je beter niet kunt doen:

 • Zwemmen in binnen of buiten water.
 • Sporten.
 • Deodorant gebruiken (wanneer de oksels zijn behandeld).
 • Zonnebanken, zonnebaden of naar de sauna gaan.
 • Geparfumeerde producten gebruiken.
 • Knellend of synthetisch ondergoed dragen.
 • Je huid scrubben, wacht hier minstens drie dagen mee!
 • Make-up dragen na gezichtsontharing.
 • Wassen met zeep.


Wanneer je bij Be Silk bent geweest voor gezichtsontharing hebben wij verschillende mineraal make-up producten waarmee we de eventuele rode vlekjes mooi mee kunnen wegwerken. Dit brengen wij gratis en voor niets aan, zodat je weer blij en mooi de deur uit kan gaan