De achterkant, hoe doen jullie dat?

Bij een brazilian wax verwijderen we al het schaamhaar. Daar hoort ook het haar tussen je billen bij, dat is ook schaamhaar. Maar niet iedereen wil dat we dit haar weghalen.

Toen ik laatst vroeg aan een klant, waarom ze die haartjes liet zitten, terwijl ze de rest juist heel graag weg wilde, vertelde ze me, dat ze het zo gênant vond en bang was, dat ze als een hondje moest zitten op handen en knieën. Dat leek haar niets.

Nou, dat lijkt mij ook niets!

Zelf ben ik, voordat ik met mijn eigen salon begon, in heel veel verschillende salons geweest. En elke salon heeft hier zo zijn eigen manier voor. De ene manier is prettiger dan de andere.

Het komt inderdaad wel voor, dat je bij een salon op handen en knieën moet zitten om je anus te laten ontharen. Ik ken niemand die dit een prettige houding vindt. Het is misschien wel handig, omdat je als behandelaar overal goed bij kunt, maar je voelt je als klant niet comfortabel. Misschien ben jij al gewend om je anus te bleken en heb je er geen problemen mee, maar mij lijkt het niets!

Wat ik ook heb meegemaakt, is dat ik mijn voeten op de schouders moest leggen van de waxdame, zodat mijn billen wat omhoog kwamen en zij die haartjes weg kon halen. Dat vond ik ook een gênante ervaring, veel te intiem, zo’n waxdame tussen mijn benen.

Daarom doen wij dat dus niet.

Wij leggen de stoel plat, zodat je op je buik kunt liggen. Soms vragen we of je even mee wilt helpen om je billen wat uit elkaar te trekken. Maar dit is niet altijd nodig. En dan halen wij snel die haartjes weg.

Of we vragen je om op je zij te liggen. Dan kun je je bovenste been hoog optrekken, tegen je borst aan. Daardoor ontstaat er ook genoeg ruimte om die haartjes weg te halen. Die laatste houding is vooral handig bij zwangere dames, want die kunnen natuurlijk niet meer op hun buik liggen.

Zo is er altijd wel een oplossing.

Of het genant is om die haartjes aan de achterkant weg te halen, tja, dat moet je voor jezelf weten. Voor ons is het niet genant. Voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Wij kijken naar die haartjes, hoe ze groeien, hoe we ze handig weg kunnen halen. Wij kijken niet naar hoe dik iemand’s billen zijn. Of er pukkels op zitten, vinden wij ook niet interessant.

Wel verwachten we dat je schoon bent als je naar de salon komt. Maar dat lijkt me logisch. Het is niet hygiënisch werken wanneer klanten ongewassen naar de salon komen. Dat komt ook eigenlijk niet voor. Gelukkig maar, want iemand die vies is, sturen wij sturen naar huis: zo kunnen wij niet werken. Dat is gelukkig nog nooit voorgekomen. Dat lijkt me namelijk wel heel genant.

Posted On 6 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

Bij ons ben je echt VIP

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen. Wanneer je als vaste klant in de salon komt, krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de...

‘Doen jullie ook mannen?’

Ongeremde borstharen, wilde haren op billen of riekend okselhaar zijn bij geen enkele man aantrekkelijk. Liever zien we de mooie gladde huid strak over de spieren van een topatleet, zwemmer of wielrenner. Het is niet alleen sexy om een gladde huid te hebben, je hebt...

Definitief ontharen

Het klinkt als een sprookje: blijvend ontharen. Nooit meer stoppels. Zonder zorgen een korte rok aan met mooie gladde benen. Altijd zachte oksels. Haast te mooi om waar te zijn... Droom jij hierbij weg? Of gaan er alarmbellen rinkelen? Als iets klinkt om 'te mooi om...

0 reacties

Wat vind jij ervan?

Call Now Button