Miriam Meester

Mijn naam is Miriam Meester. Ik ben geboren op 7 februari 1969. Ik ben de eigenaresse van Be Silk. Behalve allerlei tijdrovende dingen die je als ondernemer nou eenmaal moet doen, voer ik ook behandelingen uit in de salon. Dat blijf ik ook doen: ik vind het ontzettend leuk werk!

Zelf heb ik jarenlang geworsteld met ongewenste haargroei. Ik denk dat ik alle soorten ontharingsmethodes wel geprobeerd heb. Mijn huid was, kan ik wel zeggen, helemaal bedorven door al het schuren, epileren, laseren, harsen, flitsen, scheren en wat dies meer zij. Tot ik suikerbehandelingen leerde kennen. Die haalden niet alleen dat vervelende haar weg, maar zorgden ook nog eens voor een gezonde, goede huid. Daarmee had ik het licht gezien.

Naast mijn werkzaamheden voor Be Silk, ben ik moeder van vier kinderen. Zij zijn inmiddels volwassen, ik doe alleen nog maar leuke dingen met ze 🙂  Ik ben vriendin van de leukste man van de wereld (ik heb echt gezocht, wereldwijd :-)). Ik hou van muziek, van lezen, hardlopen, wandelen en lekker eten. Voor dat laatste zorgt mijn vriend altijd. Als ik voor het eten moet zorgen, neem ik hem mee uit eten, hahaha. Verder vind ik het heerlijk om op een terrasje in de zon te zitten. Parijs is mijn favoriete stad, maar in de zomer ben ik ook in Dordrecht, Rotterdam of Den Haag te spotten.

Het is mijn passie mensen te inspireren en mooier te maken. Ik vind dan ook echt heerlijk werk om je van je ongewenste haargroei af te helpen, met je mee te denken en je te adviseren. Als het resultaat is zoals jij het wilt, met een mooi, gezonde huid, ben ik er blij mee!

Posted On 6 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

Bij ons ben je echt VIP

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen. Wanneer je als vaste klant in de salon komt, krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de...

‘Doen jullie ook mannen?’

Ongeremde borstharen, wilde haren op billen of riekend okselhaar zijn bij geen enkele man aantrekkelijk. Liever zien we de mooie gladde huid strak over de spieren van een topatleet, zwemmer of wielrenner. Het is niet alleen sexy om een gladde huid te hebben, je hebt...

Een echte schipper vaart ook op de rode zee

Het zal je maar gebeuren: al weken heb je gepland om naar Be Silk te gaan en precies twee dagen voor je afspraak word je ongesteld. Balen! Kun je nu wel komen voor je behandeling? Als je niet gaat, loopt je hele schema in de war. Je had het net zo mooi gepland, zodat...

0 reacties

Wat vind jij ervan?

Call Now Button