Mooie blote benen

Wat is het toch een heerlijk gevoel wanneer je in de lucht voelt dat de lente eraan komt!

Als zo’n teer groen waas om de bomen hangt, de eerste bloemetjes opkomen en er een voorzichtig zonnetje door de wolken breekt, maakt mijn hart spontaan een sprongetje. Ik hou van de zomer. En de eerste tekenen dat de zomer er in de verte aan komt, ontvang ik met een big smile!

Het wordt dan tijd om mijn benen goed voor te bereiden op de zomer. Als ik daar in het voorjaar mee begin, hoef ik daar in de zomer haast niets meer aan te doen. Ideaal!

In de winter zorg ik niet zo heel goed voor mijn benen. Je ziet ze toch niet. Ahum. Ik vergeet ze dan regelmatig in te smeren. En dat terwijl het in de winter eigenlijk nog veel meer nodig is dan in de zomer! Mijn huid is soms echt helemaal craquelé van droogte. Schandalig. Zeker voor iemand die de hele dag aan anderen advies geeft om goed voor de huid te zorgen.

Maar goed, als de lente in de lucht hangt, komt daar verandering in.

Ik begin dan om mijn fles bodylotion naast mijn tandenborstel te zetten. Want ik kan dan weliswaar vergeten om mijn benen in te smeren, maar mijn tanden poets ik elke dag. Dat vergeet ik niet. En als die fles bodylotion er naast staat, is dat een goede reminder. Zo smeer ik eerst mijn benen in en poets ik daarna mijn tanden. En heeft de bodylotion gelijk even tijd om in te trekken.

Want met vette benen in een skinny jeans stappen, dat is niet handig.

Ook begin ik dan weer eens even met een goede scrub routine. Het zou voor mijn huid goed zijn om dat twee keer per week te doen. Eh ja. Maar daar denk ik dus ook niet altijd aan. (blush). In het weekend heb ik wat meer tijd dan doordeweeks. Dus in het weekend neem ik in ieder geval de tijd om te scrubben. Soms denk ik er op woensdag dan ook nog aan om mijn huid te scrubben. ‘Zo, goed bezig!’, denk ik dan als ik aan het scrubben ben…

Maar als ik dat dan even een weekje doe, elke dag smeren en wekelijks scrubben, dan voelt mijn huid alweer zoveel beter aan! Na twee weken is mijn huid weer bijgetrokken en ziet er weer gezond uit. Hoewel ik dat nog haast niet kan zien door alle haren die er groeien. Maar daar plan ik dan een afspraak voor in.

Bij Be Silk waxen wij elkaar natuurlijk ook. Het waxen van benen is een gezellige bedoening. We doen dat graag met z’n tweeën: allebei een been. Dan ben je twee keer zo snel klaar, met de helft minder pijn. Omdat er ‘overal’ tegelijk getrokken wordt, kun je je niet meer concentreren op de pijn die je verwacht en merk je er dus per saldo veel minder van! Daarnaast is het ook super gezellig om weer even lekker bij te kletsen met mijn collegae natuurlijk.

Het is ook wel eens gebeurd dat ik op mijn buik lag, terwijl twee collegae bezig waren met de achterkant van mijn bovenbenen. Ik voel daar echt geen pijn meer aan. Integendeel. Het is ontzettend ontspannend om even te liggen en niets te hoeven of moeten. Mijn collegae waren lekker aan het kletsen met elkaar. Ik weet nog dat ik dacht dat het helemaal goed ging. En toen ben ik echt letterlijk in slaap gesukkeld. Tijdens het waxen. Zo pijnloos is het dus!

Maar goed, mijn ultieme geluksmoment komt na het ontharen, ’s avonds. Wanneer er dan schone lakens op mijn bed liggen en ik met mijn gladde, zachte benen naar bed ga. Ik vind sowieso schone lakens altijd een feestje, maar met gladde benen tussen die frisse strakke lakens schuiven is helemaal een zalig genot. #datwilik

Ik hoef mijn benen in de zomer niet heel vaak meer bij te houden. De haargroei is zoveel verminderd! Dat is maar goed ook, want in de zomer heb ik haast geen tijd om zelf te waxen. Dan ben ik lekker druk om iedereen mooi glad te maken voor de vakantie.

Wij verwachten weer topdrukte deze zomer! Dus voorkom dat je voor een volgeboekte agenda staat en plan op tijd je waxafspraak in!

Posted On 6 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

Bij ons ben je echt VIP

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen. Wanneer je als vaste klant in de salon komt, krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de...

‘Doen jullie ook mannen?’

Ongeremde borstharen, wilde haren op billen of riekend okselhaar zijn bij geen enkele man aantrekkelijk. Liever zien we de mooie gladde huid strak over de spieren van een topatleet, zwemmer of wielrenner. Het is niet alleen sexy om een gladde huid te hebben, je hebt...

Definitief ontharen

Het klinkt als een sprookje: blijvend ontharen. Nooit meer stoppels. Zonder zorgen een korte rok aan met mooie gladde benen. Altijd zachte oksels. Haast te mooi om waar te zijn... Droom jij hierbij weg? Of gaan er alarmbellen rinkelen? Als iets klinkt om 'te mooi om...

0 reacties

Wat vind jij ervan?

Call Now Button