Sara van Eerden

Hallo! Ik ben sinds kort een van de nieuwe aanwinsten van Be Silk in Den Haag.

Ik ben met dit werk begonnen, omdat ik het altijd al leuk vond om mensen, naar hun eigen wensen, mooier te maken. Wat een buitenkans voor mij om dit nu als echt werk te mogen doen Dit doe ik elke keer met enorm veel plezier 🙂

Daarnaast vind ik het geweldig om tijdens mijn werk naar allerlei interessante, spannende of grappige verhalen te luisteren (maar verdrietige verhalen, om even je ei kwijt te kunnen, mogen natuurlijk ook). Door te horen over al die leuke studies, banen, reizen, sporten of hobby’s doe ik namelijk zelf ook weer inspiratie op voor mijn vrije tijd of toekomst. Dus vertel vooral 😉

Posted On 6 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

Bij ons ben je echt VIP

Be Silk verwelkomt je graag als vaste klant en biedt je dan ook bijzondere voordelen. Wanneer je als vaste klant in de salon komt, krijg je na 10 aansluitende behandelingen (met een minimale besteding van €40 per behandeling) de...

‘Doen jullie ook mannen?’

Ongeremde borstharen, wilde haren op billen of riekend okselhaar zijn bij geen enkele man aantrekkelijk. Liever zien we de mooie gladde huid strak over de spieren van een topatleet, zwemmer of wielrenner. Het is niet alleen sexy om een gladde huid te hebben, je hebt...

Een echte schipper vaart ook op de rode zee

Het zal je maar gebeuren: al weken heb je gepland om naar Be Silk te gaan en precies twee dagen voor je afspraak word je ongesteld. Balen! Kun je nu wel komen voor je behandeling? Als je niet gaat, loopt je hele schema in de war. Je had het net zo mooi gepland, zodat...

0 reacties

Wat vind jij ervan?

Call Now Button