Anastasia Kuzmenko

Ik ben Anastasia en ik werk bij Be Silk sinds 2019. Ik heb Be Silk als klant leren kennen en het was mijn beste beslissing om er te komen werken. De goede sfeer en warmte in de salon hebben mijn hart onherroepelijk geraakt.

Zelf had ik altijd passie om in de schoonheidsindustrie te werken, vooral lichaamsbehandelingen. Sugaring kende ik niet, anders zou ik daarmee veel eerder begonnen zijn. Het is zo leuk om te doen!

Ik ga altijd met plezier naar mijn werk, want wat kan leuker zijn dan tevreden en blije klanten na een behandeling! Ik vind het heerlijk mensen mooier te maken. Ik werk precies en ben zorgzaam. Ik vind het belangrijk een goede inschatting te maken van de wensen van klanten als zij op mijn behandeltafel plaatsnemen: ik stel er eer in om ze helemaal tevreden naar huis te laten gaan.

Posted On 11 mei 2020

Written by Miriam

Ik ben de eigenaresse van Be Silk en ben dus ook verantwoordelijk voor de website. Naar eer en geweten wil ik deze met goede informatie vullen.

Related Posts

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Wat vind jij ervan?

Call Now Button