Brazilian wax

Het wordt steeds gewoner om de boel ‘down under’ goed te verzorgen. Daarom kiezen steeds meer dames voor een brazilian wax. Het geeft je een heerlijk fris, schoon gevoel. Nooit meer stoppels. Een babyhuidje. Hoe fijn is dat!

jouw probleem onze oplossing

Ben jij bang dat je vriend een stekelvarken voelt wanneer hij naast je ligt? Worden jouw haartjes alleen maar dikker en stugger van al dat scheren? Heb jij last van ingegroeide haartjes, roodheid en bultjes? Of doet bij jou waxen echt ongelofelijk veel pijn? 

Dat kan anders!

Kom fluitend naar onze salon, krijg gezellig een leuke behandeling en vertrek weer tevreden met je babyhuidje: zo kan het ook. Zo doen wij het.

Wij ontharen. Dat is het enige wat we doen en dat doen we goed. Onze specialiteit is de Brazilian Wax. Daar zijn we extreem goed in.

Wij ontharen met suiker. Een volledig natuurlijke, milde manier om te ontharen, met suiker en water. De haartjes breken niet af (wat met gewoon waxen wel gebeurt), de huid blijft onbeschadigd. De stoppels verdwijnen. De ingegroeide haartjes verdwijnen. Je huid geneest. Het resultaat is een fluweelzachte, gladde huid.

Dat willen we!

Brazilian wax

Most Popular

Bij de brazilian wax halen we de haartjes weg in de bikinilijn, aan de voorkant, aan de onderkant (ook bij en tussen je schaamlippen) en aan de achterkant (tussen je billen). Je kunt natuurlijk aan de voorkant een streepje, driehoekje of ander figuurtje laten staan. Deze behandeling doen de meeste dames een keer in de 4 tot 6 weken.

Brazilian wax eerste keer

Als je voor de eerste keer bij ons komt, plan je deze behandeling. We nemen extra tijd voor je om alles uit te leggen en je op je gemak te stellen. Als je de behandeling erg heftig vindt, halen we tussendoor een glaasje water voor je. Geen probleem. Ook vertellen we wat je kunt verwachten na de behandeling en hoe je huid goed kunt verzorgen. Aan het eind ben je zo blij met het resultaat!

Brazilian driewekelijks

Deze behandeling is speciaal voor dames die er een hekel aan hebben met haartjes rond te lopen. Wanneer je elke drie weken komt, is je huid altijd mooi verzorgd en glad. Je kunt altijd naar de sauna of het strand. De behandeling is in een oogwenk gedaan. Ideaal!

NB deze behandeling kun je alleen boeken wanneer je al vaker bij ons geweest bent.

Ultimate Brazilian Wax experience

Dit is onze meest luxe Brazilian wax behandeling. Na een perfect uitgevoerde Brazilian wax wordt je huid met een luxe nabehandeling verzorgd. Deze behandeling is speciaal geschikt wanneer je een extreem gevoelige huid hebt of veel last hebt van ingegroeide haartjes. Dus een Brazilian wax gecombineerd met een facial, maar dan voor je poes.

Voor jou. Voor jezelf.

(al vind je vriendje het ook leuk…)

Testimonials

Wat ze zeggen…

I was absolutely satisfied with the appointment. Very nice atmosphere, great results and an nice conversation. I will definitely be coming back.

Hele fijn ervaring. Salon zag er professioneel en schoon uit. Ik ben voor het eerst geweest voor een Brazilian Wax en het waxen van mijn gezicht. Miriam stelde mij op mijn gemak en legde uit wat zij deed. Ook was het waxen minder pijnlijk dan ik had verwacht. Achteraf was mijn huid ook niet heel gevoelig. Een aanrader!

Echt een super fijne ervaring! Ziet er allemaal netjes uit, hele lieve vrouw en ging er echt ontzettend tevreden weg. Ik kom zeker terug 🙂

Ik heb Meerdere salons bezocht ivm een afstand van 1,5 uur (ik kom uit Limburg naar Rotterdam…) maar nog nooit zo tevreden geweest als bij de dames van Be silk! Dat is het rijden waard!

Over ons

Be Silk is een keten van suikerwax salons. We hebben vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Leiden en Dordrecht. Wij zijn gespecialiseerd in ontharen. Dat is het enige wat we doen – en dat doen we goed.

Van over de hele wereld komen klanten naar Be Silk om gewaxt te worden: we hebben vaste klanten uit Zuid Afrika, Abu Dabi, Curacao, Aruba, India, Maleisie, die speciaal naar Be Silk komen voor hun perfecte waxbehandeling. Maar ook onze klanten uit Zuid Limburg, Belgie, Frankrijk, Duitsland vinden wij heel bijzonder. Wij voelen ons vereerd dat klanten van zo ver komen om door ons gewaxt te worden. Het is een mooi compliment te horen dat ze nergens een betere waxbehandeling hebben ervaren dan bij Be Silk. Het past bij onze ambitie om de beste waxsalon ever te zijn.

Prijzen

  • Brazilian wax  —  €50
  • Brazilian wax eerste keer  —  €50
  • Brazilian wax driewekelijks  —  €41
  • Bikinilijn  — €26
  • Gehele billen bij een Brazilian wax  — €20
  • Studentenkorting mogelijk
Call Now Button