Professional waxing since 2012

Be Silk

Be Silk

welkom bij Be Silk

Luxe Salon ervaring

Be Silk is niet zomaar een waxsalon. Be Silk wil de beste waxsalon van Nederland zijn. Of we dat zijn, dat laat ik graag aan jou over om te beoordelen. Wij doen er ons best voor! 

Over onze salon

In het centrum van Den Haag is onze salon een heerlijk plekje om even tot rust te komen. Er is een kopje thee voor je, of water, of een frisje. Ben je wat te vroeg, dan kun je je telefoon even opladen, een tijdschriftje lezen. Je bent zo aan de beurt!

De eerste keer waxen

Wanneer je de eerste keer bij ons komt, nemen we de tijd om te luisteren naar wat jij wilt en goed uit te leggen hoe we werken. Stap voor stap helpen we je door die ‘eerste keer’ heen, zodat dit een goede ervaring wordt. 

suikerontharing

Van alle manieren die er zijn om te ontharen
(en echt, we hebben ze allemaal geprobeerd…)
vinden wij suikerontharing het beste.
Daarom werken wij uitsluitend met suiker. Met suiker krijg je een fluweelzachte huid, de haartjes blijven lang weg. Dat willen we!
Ook is deze behandeling het minst pijnlijk. Mits goed uitgevoerd natuurlijk, maar daar kun je bij ons op rekenen!

Over onze medewerksters

Wij zijn niet alleen goed voor onze klanten, maar ook voor ons personeel. Daarom is er weinig verloop. En daarom kun jij dus steeds door dezelfde medewerkster geholpen worden. Dat is wel zo fijn!

Testimonials

Wat ze zeggen…

I was absolutely satisfied with the appointment. Very nice atmosphere, great results and an nice conversation. I will definitely be coming back.

Vandaag voor het eerst geweest bij Astrid. Het is me 100% meegevallen en door haar vriendelijke ontvangst voel je je eigen gelijk op je gemak. Absoluut een aanrader en ik kom zeker terug.

Echt een super fijne ervaring! Ziet er allemaal netjes uit, hele lieve vrouw en ging er echt ontzettend tevreden weg. Ik kom zeker terug 🙂

Zoals altijd een heel fijne behandeling! Het resultaat is geweldig! Daarbij is de behandeling zelf ook heel prettig: Astrid is heel aardig en zeer bekwaam in het waxen. Deze salon is echt een aanrader!

Luxe, kwaliteit & comfort

Onze service

Naast onze uitstekende behandelingen bieden wij ook een complete service. Dat begint al gelijk de eerste keer dat je komt waxen.

Wij willen je graag een goed, persoonlijk advies geven. Dat is de eerste keer lastig, omdat we je haargroei dan nog niet goed kunnen beoordelen. Daarom nodigen we je uit om een tweede keer gratis terug te komen voor een bijwerksessie.

Dan kunnen wij je haargroei bekijken en je goed adviseren: voor jou is het goed om een keer in de drie, vier, vijf of zes weken terug te komen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Prijzen

  • Brazilian wax  —  Vanaf €41,50
  • Gezicht  — Vanaf €16
  • Benen  — Vanaf €47
  • Armen  — €39
  • Benen, Brazilian en oksels  — €112
  • Studentenkorting mogelijk

Kom!

Gun jezelf de ervaring van de best brazilian wax in town

Call Now Button