Hier zeg jij geen nee tegen!

De eerste keer waxen, die is eigenlijk niet leuk. Eerlijk is eerlijk, de eerste keer doet het meeste pijn. En het resultaat is, in verhouding met de volgende waxbeurten, het slechtste. En dan kunnen er ook best snel haartjes weer doorkomen: die waren al aan het groeien in je huid en kwamen net te laat door om nog meegepakt te worden met de waxbehandeling. En daar geef je dan een hoop geld aan uit… Nee, de eerste keer waxen is niet leuk.

Terwijl ik zeker weet, dat wanneer je het vaker doet, je er ontzettend blij van wordt. Hoe fijn is het, nooit meer stoppels. Wekenlang een gladde huid. Zachte donshaartjes in plaats van een stekelige huid. Geen bultjes, geen jeuk, geen roodheid, geen kriebels, geen ingegroeide haren. 

Dat willen we allemaal!

Bewijs: gratis behandeling

Om je te bewijzen dat het suikeren je echt al die voordelen gaat geven, doen wij jou een onweerstaanbaar aanbod. Wanneer je bij ons de eerste keer komt waxen, krijg je na een aantal weken de tweede behandeling gratis.

Bij die behandeling merk je dat het inderdaad veel minder pijn doet. Dat het resultaat beter is. En in de weken daarna merk je meer van alle voordelen van het waxen.

Persoonlijk advies

Bovendien kunnen we bij die tweede keer jou ook beter advies geven: de eerste keer hebben wij nog geen idee over hoe jouw haar groeit. We hebben een momentopname, die niets zegt over hoe snel jouw haar groeit. We weten de eerste keer ook niet hoeveel haar er in je huid aan het groeien is. 

Bij de bijwerksessie kunnen we zien hoeveel haar er is gegroeid en hoe lang het is. Daardoor kunnen we je ook goed advies geven over hoe vaak het voor jou nodig is om te waxen. Dat is namelijk per persoon echt verschillend. Er komen dames trouw elke drie weken voor een Brazilian wax, maar er zijn ook dames die trouw elke drie maanden komen voor hun Brazilian wax. En alles er tussenin komt ook voor. Daarom geven wij jou de tweede behandeling een persoonlijk advies over wat voor jou goed zou zijn. We stellen maar 1 voorwaarde: je moet zelf in de tussentijd niets aan die haartjes doen. Niet scheren. Niet waxen, niet met een pincet bijwerken. Helemaal niets. Anders weten wij nog niet hoe jouw haargroei zich ontwikkelt. 

Echt gratis

Ja, je leest het goed: je krijgt twee behandelingen, terwijl je maar voor een behandeling betaalt. Een gratis bijwerksessie. 

Omdat wij zeker weten dat je daarmee net zo enthousiast over suikeren wordt als wij. Daarom doen we dat. Omdat we weten dat die eerste keer niet leuk is, maar het echt veel beter wordt. En dat doen we elke keer wanneer je met een nieuw lichaamsdeel begint. Een gratis bijwerksessie.

Geweldig resultaat

Jij gaat zo blij worden van het suikeren! Dat weten we, omdat we zelf die ervaring hebben, net als onze duizenden klanten, die zo ontzettend blij zijn met het resultaat.

Stel, je bent al gewend om te waxen...

Stel, je bent al gewend om te waxen in een andere salon en bent benieuwd naar wat suiker voor je doet. Dan kom je bij ons voor de eerste keer. En krijg je dus een gratis bijwerksessie.

Stel, je gaat over twee maanden op vakantie...

Stel, je gaat over 2 maanden op vakantie en je wilt dan geen gedoe hebben met haartjes en rode bultjes in je bikinilijn. Dan plannen we de bijwerksessie in vlak voordat je op vakantie gaat. En 4 weken daarvoor plannen we je eerste Brazilian wax in. Dan heb je nog net genoeg tijd om de haartjes goed te laten groeien, kom je over 3 weken voor je eerste Brazilian wax. Dan kom je vlak voor je vakantie nog een keertje. Gratis. Ga jij lekker glad, zonder scheermesjes op vakantie.

Stel, je komt voor het eerst voor een compleet pakket...

Stel, je komt voor een heel pakket (benen, Brazilian wax en oksels) van €105,00 voor de eerste keer naar onze salon. Dan zijn na 4 weken je oksels en Brazilian wax al wel weer nodig, maar je benen nog niet. Dan kom je na 4 weken naar de salon voor een bijwerksessie voor je oksels en Brazilian wax. Gratis. En dan doen we na 8 weken je benen nog een keer. Gratis.

Stel, je komt al in onze salon, maar nu wil je ook je benen laten waxen...

Stel, je komt al langere tijd naar onze salon voor een Brazilian wax. Maar nu heb je besloten om ook je onderbenen te laten suikeren. Dat is toch wel gemakkelijker en beter voor je huid. En geen stoppels op je benen lijkt je ook heel fijn. Dan kom je voor de eerste keer voor je onderbenen. En krijg je dus ook voor je onderbenen een gratis bijwerksessie.

Call Now Button